Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Η διασκέδαση του ζευγαριού έληξε με ληστεία – Σάλος για την υπόθεση που έγινε πρωτοσέλιδο

Βόλος: Η διασκέδαση του ζευγαριού έληξε με ληστεία – Σάλος για την υπόθεση που έγινε πρωτοσέλιδο

Ο δράστης στα χέρια της αστυνομίας. Λίγο νωρίτερα διασκέδαζε σε κατάστημα μαζί με το ζευγάρι που γνώρισε. Ο Βόλος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν τη νύχτα…

Επιτέθηκε σε ζευγάρι, με το οποίο διασκέδαζε και λήστεψε τη γυναίκα, ενώ χτύπησε τον φίλο της, που προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο 30χρονος δράστης συνελήφθη και σχημάτισε εναντίον του δικογραφία για ληστεία σε βάρος της γυναίκας, που είναι ηλικίας 27 ετών και για σωματικές βλάβες στον φίλο της, που είναι 30 ετών.

Σύμφωνα με τους παθόντες, το ζευγάρι διασκέδαζε σε κατάστημα στην Τ. Οικονομάκη, όταν γνώρισε τον 30χρονο και τον φίλο του και έκαναν παρέα. Η βραδιά κυλούσε χαλαρά και όμορφα, όμως όταν έκλεισαν τα μαγαζιά, λόγω του ωραρίου για την πανδημία, αναζητήθηκε υπαίθριος χώρος για να συνεχιστεί η διασκέδαση.

Πήγαν στην περιοχή της Μεταμόρφωσης με τον 30χρονο, καθώς ο φίλος του έφυγε, ενώ σε κοντινό σημείο υπήρχαν και άλλες δύο κοπέλες. Σε ανύποπτη χρονική στιγμή ο 30χρονος άρχισε να περιλούζει την κοπέλα με κρασί.

Ολα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Πριν προλάβει να αντιδράσει η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος της άρπαξε την τσάντα. Η νεαρή προσπάθησε να αντισταθεί, όμως ο δράστης τη χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο προκαλώντας της σωματικές βλάβες και τελικά της πήρε με τη βία την τσάντα, που περιείχε προσωπικά αντικείμενα.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον φίλο της κοπέλας, ηλικίας 30 ετών, που έσπευσε, σύμφωνα με την Αστυνομία, να ακινητοποιήσει τον δράστη, όμως εκείνος επιτέθηκε και σε αυτόν και του έριξε μπουνιές στο πρόσωπο. Η κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της ΟΠΚΕ ήταν αστραπιαία, όταν ενημερώθηκαν για τη ληστεία. Σε δέκα λεπτά της ώρας εντόπισαν τον 30χρονο, που προσπαθούσε να απομακρυνθεί και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο συλληφθείς κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και σήμερα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης. Οταν ρωτήθηκε, γιατί έκλεψε την τσάντα, φέρεται να απάντησε: «Ετσι, την πήρα».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις