Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Η επίσκεψη μαθητών στο σπίτι φίλους τους, πήρε απρόβλεπτη τροπή – Δεν σκέφτονταν μόνο το playstation…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι πέντε μαθητές πήγαν στο σπίτι φίλου τους για να παίξουν. Όπως αποδείχτηκε όμως, όλοι είχαν άλλα πράγματα στο βάθος του μυαλού τους…

Δικογραφία για κλοπή σχηματίστηκε σε βάρος πέντε ανηλίκων μαθητών, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, οι οποίοι πήγαν επίσκεψη σε σπίτι φίλου τους και κάποια στιγμή, όταν βρέθηκαν για λίγο μόνοι, έψαξαν στο σπίτι και αφαίρεσαν το ποσό των 3.260 ευρώ που υπήρχε στη ντουλάπα. Η κλοπή των χρημάτων έγινε αντιληπτή από τον πατέρα του νεαρού μαθητή και καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία. Οι τέσσερις μαθητές εντοπίστηκαν και ομολόγησαν την πράξη τους ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε το ποσό των 1.290 ευρώ και στην κατοχή άλλου ποσότητα χασίς, βάρους 20,7 γραμμαρίων που κατασχέθηκε. Ο ανήλικος που κατείχε τα ναρκωτικά συνελήφθη. Ο πέμπτος νεαρός της παρέας αναζητείται.

Θάνατος ποδοσφαιριστή στη Λάρισα

Σοκαρισμένη είναι η αθλητική κοινωνία της Λάρισας, από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 32χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή την ώρα της προπόνησης της ομάδας του. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο γήπεδο “Γ. Μητσιμπόνας” ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ οι διασώστες επιχείρησαν στο γήπεδο με απινιδωτή να επαναφέρουν σε λειτουργία την καρδιά του 32χρονου.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής είχε ήδη χάσει τη ζωή του – πιθανότατα από έμφραγμα – όταν έφθασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο 32χρονος άνδρας αγωνίζονταν στο αθλητικό σωματείο “Μαρίνος Αντύπας”, το οποίο βρίσκεται στη Γ’ Τοπική Κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε