Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βόλος: Η φωτιά σε ασθενοφόρο άπλωσε ένα μαύρο σύννεφο καπνού στον ουρανό της πόλης

Βόλος: Η φωτιά σε ασθενοφόρο άπλωσε ένα μαύρο σύννεφο καπνού στον ουρανό της πόλης

Το ασθενοφόρο πήρε φωτιά και ο Βόλος γέμισε καπνούς. Κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο μέχρι να σβήσουν οι φλόγες και να αποκατασταθεί η τάξη…

Το ασθενοφόρο πήρε φωτιά και τα άτομα που βρίσκονταν πρόλαβαν ευτυχώς να το εγκαταλείψουν. Δεν υπήρχε ασθενής καθώς είχε προηγηθεί διακομιδή σε νοσοκομείο της Λάρισας και το πλήρωμα επέστρεφε στον Βόλο. Η ανησυχία ήταν έντονη με τις φλόγες όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο να ξεπηδούν από το εσωτερικό του οχήματος.

Πιο αναλυτικά στις φλόγες τυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Αυγούστου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η φωτιά στις «Άσπρες πεταλούδες» ένα ασθενοφόρο, το οποίο επέστρεφε στον Βόλο από διακομιδή που είχε προηγηθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Τύχη βουνό είχαν τα τρία μέλη του πληρώματος που βρίσκονταν μέσα και λίγο νωρίτερα συνόδευαν τον ασθενή, όταν στον κόμβο έξω από Βελεστίνο, το όχημα πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς.

Οι τρεις επιβαίνοντες το εγκατέλειψαν χωρίς να τραυματιστούν. Πυροσβεστικά οχήματα από τη Λάρισα και το κλιμάκιο της ΒΙΠΕ συνέδραμαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Δείτε τις εικόνες του thenewspaper.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις