Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Η νύχτα που ένα ολόκληρο σόι κατέληξε με χειροπέδες – Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία!

Βόλος: Η νύχτα που ένα ολόκληρο σόι κατέληξε με χειροπέδες – Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία!

Ακόμα και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια και τα αυτιά τους. Η νύχτα έκρυβε εικόνες που δεν μπορούσαν να φανταστούν…

Μπάχαλο δημιουργήθηκε χθες (11-10-2018) σε οικογένεια της Νέας Ιωνίας στο Βόλο και όλοι μαζί κατέληξαν αλληλομηνυόμενοι στο αστυνομικό τμήμα! Συγκεκριμένα μετά από οικογενειακό καυγά μηνύθηκαν δύο αδερφές 22 ετών, μία 60χρονη γυναίκα και ο 31χρονος γιος της, πρώην σύζυγος μίας εκ των αδερφών.

Η μία 22χρονη κατηγορείται ότι πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της και εξύβρισε την 60χρονη πρώην πεθερά της αλλά και τον 31χρονο εν διαστάσει σύζυγό της και τους μήνυσε για εξύβριση.

Η 60χρονη μήνυσε την 22χρονη αδελφή της νύφης της, η οποία φέρεται να ήταν μπροστά στον καυγά, για εξύβριση και ψευδή καταμήνυση. Και οι τέσσερις, συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, στη σύλληψη ενός 43χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 43ρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα δοχεία που περιείχαν συνολικά 231,35 γραμμάρια κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: thenewspaper.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις