Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Η πεθερά έκανε μήνυση στον γαμπρό επειδή δεν την κάλεσε στο γάμο – Διαζύγιο σε χρόνο ρεκόρ

Βόλος: Η πεθερά έκανε μήνυση στον γαμπρό επειδή δεν την κάλεσε στο γάμο – Διαζύγιο σε χρόνο ρεκόρ

Ένας γάμος γεμάτος παρατράγουδα που δεν κράτησε πολύ. Οι αντιδράσεις της πεθεράς δίνουν τροφή για σχόλια και ο Βόλος παρακολουθεί με έκπληξη τα στοιχεία που αποκαλύπτονται…

Ο γάμος δεν κράτησε πολύ όμως στάθηκε αφορμή για μία μήνυση που προκάλεσε έκπληξη. Την έκανε η πεθερά στον άντρα που παντρεύτηκε την κόρη της. Ο Βόλος μαθαίνει για τα όσα έγιναν από διαρροές, την ώρα που το ζευγάρι έχει ήδη τραβήξει δρόμους χωριστούς. Γαμπρός και νύφη τα «έσπασαν» σε χρόνο ρεκόρ, με τους στενούς συγγενείς τους, να μιλούν για όλα όσα έγιναν πριν από λίγες μέρες στην πόλη.

Δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους όσοι βρέθηκαν προχθές (18-05-2022) στα Δικαστήρια του Βόλου, από υπόθεση που επρόκειτο να εκδικαστεί και αφορούσε σε ένα ζευγάρι Ρομά. Ειδικότερα, πεθερά μήνυσε τον γαμπρό της, διότι δεν την κάλεσαν στον γάμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νύφη το “έσκασε” από το σπίτι της σε ηλικία 17,5 ετών από τα Φάρσαλα και ακολούθησε τον αγαπημένο της στον Βόλο. Όμως, η πεθερά δεν είχε δώσει τη δική της έγκριση γι’ αυτόν τον γάμο με αποτέλεσμα, μόλις έμαθε ότι τελέστηκε το ιερό μυστήριο να γίνει έξαλλη!

Την ίδια ώρα πληροφορήθηκε ότι στον γάμο καλεσμένος ήταν ο πρώην σύζυγός της και η μόνη που έλειπε ήταν εκείνη! Μη αντέχοντας, κατέθεσε μήνυση σύμφωνα με το thenewspaper.gr, εναντίον του γαμπρού της για αρπαγή ανηλίκου.

Μέχρι να γίνει το δικαστήριο, το νεαρό ζευγάρι είχε χωρίσει, με αποτέλεσμα ο θυμός της πεθεράς να περάσει και να αποσύρει τελευταία στιγμή την έγκλιση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις