Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Η στιγμή που χείμαρρος μπαίνει στο σπίτι οικογένειας με μωρό – Βίντεο ντοκουμέντο

Βόλος: Η στιγμή που χείμαρρος μπαίνει στο σπίτι οικογένειας με μωρό – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο Βόλος έχει μετατραπεί σε έναν ατελείωτο λασπότοπο, με τις εικόνες που έρχονται στο φως να δείχνουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν κάτοικοι. Σε βίντεο βλέπουμε τι συνέβη σε σπίτι όταν μπήκε ορμητικός χείμαρρος

Εικόνες που κόβουν την ανάσα. Αγριά Βόλου, Τετάρτη βράδυ. Χείμαρρος μπαίνει σε ισόγειο σπίτι. Στον καναπέ το μικρό παιδάκι της οικογένειας. Οι γονείς προσπαθούν να βγάλουν το νερό, όμως η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα και πρέπει άμεσα να εγκαταλείψουν στο σπίτι.

Έξω απο το σπίτι ο χείμαρρος παρασύρει τα πάντα. Δεν μπορούν να απομακρυνθούν και να σώσουν την ζωή τους ανεβαίνοντας σε μια ταράτσα.  «Ήρθε ο γείτονας, του δώσαμε το μωρό, το βγάλαμε απο το παράθυρο. Έβγαλα και την γυναίκα και καθίσαμε στην ταράτσα 5 ώρες μέσα στην βροχή», δήλωσε ο πατέρας της οικογένειας στο Mega.

Στην κακοκαιρία Ντάνιελ στάθηκαν τυχεροί και το μόλις δυο ετών σπίτι τους γλίτωσε. Στο δεύτερο όμως κύμα η περιουσία τους χάθηκε. «Στην πρωτη κακοκαιριά παλέψαμε να σώσουμε το σπίτι μας. Τα καταφέραμε και ήμασταν ευχαριστημένοι. Στη δεύτερη το μόνο που είπαμε είναι ευτυχώς σωθήκαμε», δήλωσε.

Κάτοικος της Αγριάς περιγράφει την στιγμή που χείμαρρος διέσχισε το σπίτι του. Τα ορμητικά νερά έμπαιναν από την μπροστινή πόρτα και έβγαιναν από την πίσω.

Αγανακτισμένη άλλη κάτοικος της περιοχής δείχνει δυο tie wrap στην κάμερα. Με αυτά δέθηκαν μέλη της οικογένειάς της και δεν τους πήρε το ορμητικό νερό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις