Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βόλος: Η συγκατοίκηση δύο ζευγαριών δεν κύλησε ομαλά – Στο εδώλιο για το αιματηρό επεισόδιο!

Βόλος: Η συγκατοίκηση δύο ζευγαριών δεν κύλησε ομαλά – Στο εδώλιο για το αιματηρό επεισόδιο!

Δύο ζευγάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια. Οι γυναίκες προσπαθούσαν να χωρίσουν τους άντρες τους…

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου βρέθηκε 78χρονος από το Διμήνι, ο οποίος την Πρωτοχρονιά του 2013 είχε τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι τον μπατζανάκη του με ξύλο, που εκσφενδόνισε προς το μέρος του.

Ο 78χρονος κατηγορούνταν για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος του συζύγου της αδερφής της γυναίκας του. Οπως έχει γίνει γνωστό, τα δύο ζευγάρια, δύο αδερφές και οι σύζυγοί τους, κατοικούσαν στο ίδιο σπίτι.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2013 κι ενώ η οικογένεια ήταν συγκεντρωμένη ημέρα γιορτής στο σπίτι, τα… αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Πάνω στον διαπληκτισμό, που είχαν οι δύο άνδρες για προσωπικούς λόγους, ο 78χρονος πήρε ένα ξύλο, προφανώς κάποιο από αυτά που χρησιμοποιούσαν για το τζάκι και το εκσφενδόνισε προς το μέρος του μπατζανάκη του. Το ξύλο τον βρήκε στο κεφάλι και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Στο νοσοκομείο που διακομίστηκε ο άτυχος άντρας διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάκωση κεφαλής και μάλιστα μετά το περιστατικό παρουσίασε ήπια ζάλη.

Σε βάρος του 78χρονου κινήθηκαν διαδικασίες. Ο ηλικιωμένος άντρας κατηγορήθηκε για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και πρωτόδικα είχε καταδικαστεί με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή.

Ασκησε έφεση και η υπόθεση ήρθε την περασμένη Παρασκευή ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, το οποίο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και μείωσε την ποινή του σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις