Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Ιερέας ο δράστης της κτηνωδίας – Σκότωσε γάτα με ράβδο και την πέταξε στα σκουπίδια

Βόλος: Ιερέας ο δράστης της κτηνωδίας – Σκότωσε γάτα με ράβδο και την πέταξε στα σκουπίδια

Στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται από χθες ο 88χρονος συνταξιούχος ιερέας, ο οποίος κατηγορείται οτι σκότωσε με ράβδο μία γάτα, την τοποθέτησε σε σακούλα και την πέταξε στον κάδο σκουπιδιών.

Ο κληρικός έγινε αντιληπτός από περαστικό, ο οποίος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (31-05-2021). Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Βόλο. Σε βάρος του ιερέα ασκήθηκε δίωξη για θανάτωση ζώου και βεβαιώθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, κατά τη διάρκεια της κράτησής του στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Μόλις λάβει εξιτήριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για να απολογηθεί, αφού η δίωξη είναι κακουργηματική. 

Τα παιδιά του 88χρονου έσπευσαν γρήγορα στα κρατητήρια για να του συμπαρασταθούν μόλις ενημερώθηκαν για τη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται είτε ο ανακριτής Βόλου να λάβει απολογία στο Νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες, είτε ο ηλικιωμένος να κληθεί σε απολογία με κλήση ανάλογα με την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.

Ο κατηγορούμενος μέχρι σήμερα δεν έχει απολογηθεί για τις πράξεις του. Φέρεται να έχει καταθέσει: «Θα τα πω στον εισαγγελέα με τον δικηγόρο μου».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις