Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Καταδικάστηκε πατέρας που χαστούκιζε και έσερνε από τα μαλλιά την ανήλικη κόρη του

Βόλος: Καταδικάστηκε πατέρας που χαστούκιζε και έσερνε από τα μαλλιά την ανήλικη κόρη του

Ο πατέρας καταδικάστηκε μετά την καταγγελία που τον έστειλε στο εδώλιο. Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται και δίνουν τροφή για συζητήσεις…

Ο 48χρονος πατέρας βρέθηκε στο εδώλιο και καταδικάστηκε για τα όσα του καταλόγιζαν από το 2020 τα παιδιά του. Η σταγόνα που όπως φαίνεται ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τα ανήλικα κορίτσια, ήταν τα χτυπήματα σε κοινή θέα, στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Αιτία το γεγονός πως η τότε 15χρονη κόρη του, δεν του έδινε το κινητό της τηλέφωνο. Όπως περιέγραψε το θύμα, άρχισε να την χαστουκίζει, την έπιασε από το λαιμό και την τραβούσε από τα μαλλιά. Η 18χρονη σήμερα, αρνήθηκε να αποσύρει τη μήνυση και η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά.

Για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή καταδικάστηκε σε ποινή 11 μηνών με τριετή αναστολή, ένας 48χρονος πατέρας από τον Αλμυρό, ο οποίος ασκούσε βία στις ανήλικες κόρες του, όταν έπρεπε να περάσει μαζί τους ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα, μετά το διαζύγιο.

Η σύζυγός του τον είχε καταγγείλει για απειλές και ξυλοδαρμούς των παιδιών το 2020 και χθες 7 Νοεμβρίου που εκδικάστηκε η υπόθεση, η 18χρονη σήμερα κόρη του, αρνήθηκε να υπάρξει απόσυρση της μήνυσης ή ποινική διαμεσολάβηση και ζήτησε την καταδίκη του.

Ο 48χρονος κατηγορήθηκε πως έπαιρνε από τα παιδιά τα κινητά για να μην μιλάνε με την μητέρα τους και όταν η 15χρονη τότε κόρη του αρνήθηκε να υπακούσει την χαστούκισε, την έπιασε από τον λαιμό και την έσερνε στην βεράντα.

Τις καταγγελίες επιβεβαίωσε και η αδελφή της που το 2020 όταν 14 ετών. «Μας χτυπούσε, θέλω να τιμωρηθεί», δήλωσε η κόρη του στην δίκη και αρνήθηκε να υπάρξει διαμεσολάβηση.

Πηγή: taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις