Τετάρτη, 29 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βόλος: Καταδίκη γυναίκας για τροχαίο – Πέθανε σε νοσοκομείο ο οδηγός της μοιραίας μηχανής!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Καμπάνα, για τροχαίο που συνέβη το Οκτώβριο του 2015 στο κέντρο της πόλης, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Το δικαστήριο επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης ενός έτους…

με τριετή αναστολή, εφέσιμη, σε 48χρονη Βολιώτισσα. Το δυστύχημα συνέβη στον ισόπεδο κόμβο Αναλήψεως, όπου το δίκυκλο που οδηγούσε η 48χρονη συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο δίκυκλο, το οποίο οδηγούσε 64χρονος Βολιώτης. Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί σοβαρά. Νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και σε Κέντρο Αποκατάστασης. Κατά την περίοδο της νοσηλείας του υπέστη λοίμωξη και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δυστυχώς, παρά την προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη εφικτό και στις 23 Νοεμβρίου 2015 επήλθε ο θάνατός του.

Η κατηγορουμένη κρίθηκε ένοχη για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και όχι για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως κατηγορούνταν, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι η λοίμωξη δεν ήταν γνωστό από πού προήλθε. Το ατύχημα είχε συμβεί στις 2.20 το μεσημέρι. Η 48χρονη κινούταν με το δίκυκλό της στην Ογλ και στο ύψος της διαχωριστικής νησίδας της Αναλήψεως συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος 64χρονος με κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία.

Κατά την ακροαματική διαδικασία εξετάστηκαν τρεις μάρτυρες κατηγορίας. Η καταδικασθείσα, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι την ώρα του μοιραίου ετοιμαζόταν να ξεκινήσει από τον ισόπεδο κόμβο της Αναλήψεως, όμως η ταχύτητα που έβαλε δεν «κούμπωσε». Είπε μάλιστα ότι δεν θυμόταν αν το όχημά της κινήθηκε κανονικά πριν συγκρουστεί με τον άλλο δικυκλιστή.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε