Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Καταδίωξη θρίλερ τα ξημερώματα – Οδηγούσε αντίθετα στην εθνική οδό

Βόλος: Καταδίωξη θρίλερ τα ξημερώματα  – Οδηγούσε αντίθετα στην εθνική οδό
LamiaReport.gr

Στο νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος ο 63χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος σκόρπισε τον πανικό τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Τελικά, ο άνδρας συνελήφθη από την τροχαία.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (25.09.2022) όταν οι αστυνομικοί της τροχαίας ενημερώθηκαν ότι ένα λευκό Volkwagen κινούταν αντίθετα στο 323 χλμ της εθνικής οδού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και η Τροχαία έδωσε εντολή να κλείσει η κυκλοφορία από τα διόδια της Λάρισας μέχρι τα διόδια Πελασγίας, ενώ τοποθετήθηκαν περιπολικά σε κομβικά σημεία εισόδων και εξόδων, του ΠΑΘΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός κινούταν επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να ανταποκρίνεται στα σήματα των αστυνομικών της Τροχαίας. Μάλιστα στον κόμβο του Βελεστίνου προσέκρουσε στην κεντρική νησίδα, ωστόσο συνέχισε την τρελή πορεία του.

Τελικά μετά από μια ώρα τρελής πορείας και καταδίωξης το λευκό αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου στο πρανές και ακινητοποιήθηκε, κοντά στην έξοδο για Βόλο.

Όλη αυτή την ώρα οι αστυνομικοί της Τροχαίας, εκτός από τα μέτρα που είχαν λάβει με την διακοπή κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ, προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα που κινούταν επικίνδυνα με τη βοήθεια συναδέλφων τους από την Δ.Α. Μαγνησίας, κάτι που τελικά κατάφεραν στο 320 χλμ της Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με την έξοδο του αυτοκινήτου στο πρανές και τη σύλληψη του οδηγού.

Ο οδηγός βρισκόταν σε σύγχυση και διακομίστηκε πολύ ελαφρά τραυματισμένος, κυρίως για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο του Βόλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις