Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Καταγγελία μητέρας για αδιανόητο bullying στο 7χρονο παιδί της μέσα σε δημοτικό σχολείο

Βόλος: Καταγγελία μητέρας για αδιανόητο bullying στο 7χρονο παιδί της μέσα σε δημοτικό σχολείο

Ανάστατος ο Βόλος από την καταγγελία που έκανε μητέρα, για άγριο bullying στο 7χρονο παιδί της, μέσα στο δημοτικό σχολείο που πηγαίνει…

Το bullying του παιδιού της, στο δημοτικό σχολείο που πηγαίνει, αποκαλύφθηκε όπως λέει η μητέρα, όταν τυχαία μια μέρα, είδε τον γιο της γυμνό. Παρατήρησε ότι υπήρχαν σημάδια από μαρκαδόρο στα οπίσθια. Ο μικρός που για μήνες κρατούσε το στόμα του κλειστό, αναγκάστηκε να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα όσα περνάει. Όπως λέει η μητέρα του, της είπε ότι ένας συμμαθητής μεγαλύτερης ηλικίας τον γδύνει, τον ζωγραφίζει με μαρκαδόρο και στη συνέχεια παίζει τρίλιζα. Με την καταγγελία να απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης, που προσπαθεί να ρίξει άπλετο φως, σε όλα όσα έχουν συμβεί. Ο Βόλος παρακολουθεί όλα τα στοιχεία που αποκαλύπτονται με το θέμα να κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων.

Τον εφιάλτη που ζει το επτάχρονο παιδάκι αποκάλυψε, όταν χθες το πρωί (11-12-2023) η μητέρα του επιχείρησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιγράφει η σοκαρισμένη μητέρα.

Όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα. Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από συμμαθητή του σε μεγαλύτερη τάξη, αποκάλυψε ότι η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά.

«Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα» λέει η μητέρα στο taxydromos.gr, η οποία πρόκειται σήμερα να έχει συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις