Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βόλος: Κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της

Βόλος: Κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της

Η απόπειρα βιασμού που κατήγγειλε έστειλε τον 36χρονο στον ανακριτή. Ο Βόλος συζητάει τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση…

Ο Βόλος στο επίκεντρο μετά την καταγγελία γυναίκας για απόπειρα βιασμού από τον σύζυγό της. Είπε στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι που έμεναν. Ο 36χρονος συνελήφθη και από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως είναι αθώος. Ανέφερε ότι υπάρχουν προβλήματα στη σχέση με τη γυναίκα του, αλλά ο ίδιος δεν έκανε τα όσα του αποδίδει η 34χρονη.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουλίου του 2023, ένας 36χρονος Βολιώτης, καθώς καταγγέλθηκε από την 34χρονη σύζυγό του πως αποπειράθηκε να τη βιάσει τα ξημερώματα της Κυριακής (09/07/2023).

Σε βάρος του έγινε καταγγελία για απόπειρα βιασμού, εξύβριση αλλά και ελαφρά σωματική βλάβη, καθώς φέρεται να είχε πιάσει την σύζυγό του από το κεφάλι και τα αυτιά και να την τραβούσε.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο ανήλικα παιδιά, ενώ ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως η πράξη έγινε με συναίνεση της 34χρονης, ενώ δεν έχει καταλάβει το λόγο που τον κατήγγειλε η σύζυγός του, καθώς όπως είπε, παρότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση τους, δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε σημείο να τον καταγγείλει.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, μετά την ανάκρισή του, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις