Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος: Κατηγορείται ότι έστειλε πυροκροτητή στο σπίτι της κουμπάρας της – “Μου ζητούσε 15.000 ευρώ”!

Βόλος: Κατηγορείται ότι έστειλε πυροκροτητή στο σπίτι της κουμπάρας της – “Μου ζητούσε 15.000 ευρώ”!

Μια απίστευτη υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια. Βαρύτατες κατηγορίες στην πρωταγωνίστρια της υπόθεσης…

Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου θα καθίσει μια 45χρονη Βολιώτισσα, κάτοικος Αθήνας, που για να εκβιάσει την κουμπάρα της, καταστηματάρχη στο Βόλο, να της δώσει χρήματα που θεωρούσε ότι της όφειλε, φέρεται να της είχε στείλει πυροκροτητή σε φάκελο, όπως και στη δικηγόρο της!

Η γυναίκα κατηγορείται, μαζί με έναν άγνωστο άνδρα για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού σε βαθμό κακουργήματος και για απόπειρα εκβίασης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος.

Για την υπόθεση, η Εισαγγελία Βόλου είχε διατάξει την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας η οποία ολοκληρώθηκε αρχές του έτους και στη συνέχεια ασκήθηκαν οι παραπάνω δύο διώξεις κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Η γυναίκα στην απολογία της φέρεται να είχε αρνηθεί τις αποδιδόμενες κατηγορίες, ότι δηλαδή εκβίαζε την συνομήλικη κουμπάρα της, με απειλητικά τηλεφωνήματα και SMS για χρήματα που έδωσε το 2003 για έργο που τελικά δεν έγινε, και κυρίως πως της απέστειλε φακέλους που περιείχαν ηλεκτρικούς πυροκροτητές, τόσο στο εμπορικό κατάστημα που διατηρεί η κουμπάρα της στο Βόλο, όσο και στο γραφείο της δικηγόρου της.

Η 45χρονη ανέφερε πως είχε οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι, υποστηρίζοντας πως την χρωστούσαν ποσό της τάξης των 15.000 €, ενώ παράλληλα δήλωσε άγνοια για το ποιος απέστειλε τους πυροκροτητές στο κατάστημα της κουμπάρας της, και στο γραφείο της δικηγόρου της τελευταίας.

Τον Ιανουάριο του 2018, υπεβλήθη καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ότι η 45χρονη φερόμενη ως δράστιδα, αξίωνε από την κουμπάρα της, ποσό 15.000 €, που φέρεται να είχε δώσει το 2003 στον πολιτικό μηχανικό σύζυγό της, για έργο που δεν έγινε.

Πηγή: magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις