Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Κατηγορούμενος έκανε την κίνηση ματ – Κάλεσε ως μάρτυρες τα θύματα των κλοπών

Βόλος: Κατηγορούμενος έκανε την κίνηση ματ – Κάλεσε ως μάρτυρες τα θύματα των κλοπών

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε χθες (08-02-2021) ένας 54χρονος σε βάρος του οποίου συντάχθηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Μαζί με τη σύζυγό του φέρονται να έχουν αρχηγικό ρόλο σε συμμορία που διακινούσε ηρωίνη, η οποία «ξεσκεπάστηκε» την περασμένη Παρασκευή μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας σε καταυλισμό Ρομά στη Νεάπολη.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν την περασμένη Παρασκευή, εκτός από καβάντζες ναρκωτικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα που αποδείχτηκε ότι ήταν κλοπιμαία όπως 3 τηλεοράσεις, 1 οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, 2 φορητοί υπολογιστές, ηχείο, ενισχυτής και μπαταρία αυτοκινήτου.

Από την περαιτέρω προανάκριση προέκυψε ότι ο άνδρας από το ζευγάρι που είχε αρχηγικό ρόλο είχε αποδεχτεί τα κλοπιμαία προφανώς από χρήστες ναρκωτικών ουσιών που τα έδωσαν για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.

Χθες, ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του ζήτησε και έλαβε τριήμερη αναβολή εξέτασης της υπόθεσης, προκειμένου να καλέσει ως μάρτυρες τους παθόντες των κλοπών για να… αποδείξουν με παραστατικά την αξία των κλοπιμαίων το ύψος της οποίας ο ίδιος αμφισβητεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις