Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βόλος: Κόντεψε να πνίξει την γυναίκα του επειδή πίστευε ότι τον απατά και την καλύπτει η πεθερά του

Βόλος: Κόντεψε να πνίξει την γυναίκα του επειδή πίστευε ότι τον απατά και την καλύπτει η πεθερά του

Ο Βόλος παρακολουθεί τα όσα γίνονται γνωστά, με το ζευγάρι να έχει καταλήξει στα δικαστήρια. Μάστιγα η ενδοοικογενειακή βία και στην θεσσαλική πόλη…

Αυξάνονται οι υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, με τις καταγγελίες να είναι διαδοχικές και μέσα στο 2024. Ο Βόλος δεν αποτελεί εξαίρεση. Πολλά ζευγάρια καταλήγουν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους. Όπως ένα νεαρό αντρόγυνο που έφτασε στα άκρα. Με τον 35χρονο να απειλεί την σύζυγό του, ότι θα την πνίξει. Είναι πεπεισμένος μάλιστα, ότι τον απατά και πως η πεθερά του και μάνα της 35χρονης καλύπτει την εξωσυζυγική της σχέση. Η γυναίκα κάνει λόγο για επιθέσεις που είναι συνεχείς και για μια ζωή που έχει γίνει πλέον βασανιστική κοντά στον άντρα που κάποτε ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε.

Άλλη μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στα δικαστήρια του Βόλου. Κατηγορούμενος ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος απείλησε να πνίξει τη συνομήλικη σύζυγό του πιάνοντας την από τον λαιμό, καθώς πίστευε ότι εκείνη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με άλλον άντρα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, έκανε ένα βήμα παραπάνω, καθώς εκτιμά ότι την σχέση αυτή την καλύπτει η πεθερά του!

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί εντός της εβδομάδας. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις