Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βόλος – Κορονοϊός: Πέθανε φανατικός αρνητής – Από τις ειρωνείες στην αντίστροφη μέτρηση της ζωής του

Βόλος – Κορονοϊός: Πέθανε φανατικός αρνητής – Από τις ειρωνείες στην αντίστροφη μέτρηση της ζωής του

Ο κορονοϊός χτύπησε δυστυχώς και τη δική του πόρτα. Αν και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας και τελικά έχασε τη μάχη…

Έφυγε από τη ζωή, δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ Νοσοκομείου της Λάρισας, ένας 64χρονος Βολιώτης. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το thenewspaper.gr ο άτυχος άνδρας, δήλωνε φανατικός αρνητής της πανδημίας και δεν πίστευε οτι υπήρχε ο φονικός ιός!

Έβλεπε και έκρινε μάλιστα κάθε μέτρο προστασίας ως αχρείαστο και υπερβολικό, που έκρυβε σκοπιμότητες. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να ειρωνεύεται εκείνους που τηρούσαν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας. Δυστυχώς όμως, η ασθένεια χτύπησε και τη δική του πόρτα και μάλιστα με σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα!

Ο 64χρονος με καταγωγή από χωριό του Πηλίου δεν αντιμετώπιζε κανένα γνωστό πρόβλημα υγείας, όμως ο φονικός ιός επηρέασε γρήγορα τη λειτουργία ζωτικών του οργάνων με αποτέλεσμα να καταλήξει παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Ο επίλογος της τραγωδίας, γράφτηκε στον Βόλο, όπου έγινε η κηδεία του, παρουσία στενών συγγενών του.

Εν τω μεταξύ η μαύρη λίστα των θυμάτων μεγαλώνει διαρκώς ακόμα και τώρα το καλοκαίρι. Στη Χίο υπέκυψε 58χρονη που είχε νοσήσει και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου Χίου. Η 58χρονη νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χίου από τα τέλη Μαΐου και κατέληξε αργά το βράδυ της Τρίτης 22 Ιουνίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις