Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βόλος: Ξεσπάει η 19χρονη που είδε το κινητό της να παίρνει φωτιά ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο (video)

Βόλος: Ξεσπάει η 19χρονη που είδε το κινητό της να παίρνει φωτιά ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο (video)

Η 19χρονη περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου τα όσα έζησε, όταν ξαφνικά το κινητό της τηλέφωνο πήρε φωτιά

Η 19χρονη από τον Βόλο, κινδύνευσε να καεί καθώς την ώρα που μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο, αυτό άρπαξε φωτιά. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο, αλλά η κοπέλα κατέθεσε μήνυση πριν από τρεις μέρες, κατά παντός υπευθύνου στο ΑΤ Βόλου.

Η 19χρονη κοπέλα μετά από συζητήσεις με γνωστούς αποφάσισε να απευθυνθεί σε δικηγόρο για να δει τι μπορεί να πράξει. Έτσι απευθύνθηκε στον Αντώνη Ξυλουργίδη, ο οποίος έχει χειριστεί κι άλλες υποθέσεις ανάφλεξης αλλά και έκρηξη κινητών τηλεφώνων.

«Γύριζα από τα ψώνια στο σπίτι και κάποια στιγμή αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο τον πατέρα μου» λέει στην εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και συνεχίζει: «Κάποια στιγμή αισθάνομαι τα δάχτυλά μου να καίνε και το πετάω κάτω. Βλέπω να βγάζει καπνούς και να παίρνει φωτιά. Φρίκαρα γιατί αυτό δεν έχει συμβεί ξανά. Μέσα στο κινητό είχα πολύτιμα αρχεία που καταστράφηκαν».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας το κινητό της κοπέλας πήρε φωτιά την ώρα, που μιλούσε στο σπίτι και το πέταξε μακριά έξω στη βεράντα. «Πιστεύω προσωπικά ότι θα πρέπει να υπάρξει αυστηρό θεσμικό πλαίσιο από την πολιτεία που θα οριοθετεί τους κανόνες με τους οποίους θα διατίθενται κινητά τηλέφωνα στην αγορά και τους καταναλωτές. Εφόσον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις ασφαλείας θα πρέπει να υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις», επισήμανε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις