Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Ξυλοδαρμός 12χρονου που φορούσε φανέλα των Lakers – Τι λέει η μητέρα του

Βόλος: Ξυλοδαρμός 12χρονου που φορούσε φανέλα των Lakers – Τι λέει η μητέρα του

Ανάστατος ο Βόλος για την επίθεση σε 12χρονο αγόρι. Ο ξυλοδαρμός του παιδιού που φορούσε φανέλα των Lakers από δύο «νταήδες» προκαλεί οργή στους συγγενείς και έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία…

O ξυλοδαρμός ενός μικρού παιδιού έχει κινητοποιήσει την αστυνομία, που προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των δραστών. Ο Βόλος περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας για να μάθει ποιοι είναι οι δύο δράστες. Ποιοι επιτέθηκαν σε ένα ανήλικο αγόρι επειδή φορούσε μια μπλούζα των Lakers. Ποιοι μπήκαν στη διαδικασία να του στήσουν ενέδρα και να κινηθούν εναντίον του, παρά το γεγονός πως το παιδί ήταν μόνο.

Η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα 1η Σεπτεμβρίου, στο Διμήνι του Βόλου. Το παιδί είχε βγει για βόλτα με το ποδήλατό του, όταν τον πλησίασαν οδηγώντας μηχανάκια, δύο άτομα ηλικίας Λυκείου. Του έσκισαν τη μπλούζα που φορούσε, του πήραν το καπέλο, τον έβρισαν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, πριν ο 12χρονος καταφέρει να τους ξεφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία από τη μητέρα του 12χρονου, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι τρομοκρατημένος και κλαίγοντας. Το αγοράκι είχε βγει με το ποδήλατό του και θα συναντούσε τους φίλους του για βόλτα. Βρισκόταν κοντά στο δημοτικό σχολείο, όταν τον πλησίασαν δύο άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

«Τι ομάδα είσαι;» φέρονται να τον ρώτησαν επειδή φορούσε φανέλα της ομάδας Lakers και αντίστοιχο καπέλο. Αρχισαν να τον βρίζουν, ενώ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Οι δύο νεαροί κατέβηκαν από τα μηχανάκια. Ο ένας του άρπαξε το καπέλο και άρχισε να το σκίζει πριν το πετάξει στον κάδο, ο δεύτερος τραβούσε το παιδί από την μπλούζα με αποτέλεσμα να την σκίσει.

Ο 12χρονος τρομοκρατημένος προσπαθούσε να ξεφύγει. Ανέβηκε στο ποδήλατό του και τράπηκε σε φυγή. Φθάνοντας στο σπίτι, ενημέρωσε τη μητέρα του. Συγγενείς βγήκαν σε αναζήτηση των «νταήδων» οι οποίοι όμως είχαν γίνει άφαντοι. Το μόνο που βρήκαν ήταν το καπέλο του 12χρονου, πεταμένο στα σκουπίδια.

Η μητέρα κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία. Περιπολικό έλεγξε την περιοχή, δεν κατάφερε όμως να εντοπίσει τους «νταήδες» που σύμφωνα με τις περιγραφές του 12χρονου πρέπει να ήταν ηλικίας Λυκείου, κοντοκουρεμένοι, φορούσαν ασπρόμαυρες μπλούζες, γυαλιά και γάντια μηχανής.

Η μητέρα του 12χρονου υποστήριξε στο taxydromos.gr πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο Διμήνι, μαζεύονται αρκετοί άγνωστοι για την περιοχή νεαροί που συχνάζουν σε συγκεκριμένο σημείο στο χωριό απογευματινές προς βραδινές ώρες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις