Σάββατο, 25 Μαΐ
28oC Αθήνα

Βόλος: Μάνα καταγγέλλει για βιασμό του 4χρονου γιου της τον πρώην πεθερό της, δεν έδειξε κάτι η ιατροδικαστική

Βόλος: Μάνα καταγγέλλει για βιασμό του 4χρονου γιου της τον πρώην πεθερό της, δεν έδειξε κάτι η ιατροδικαστική

Ο βιασμός που κατήγγειλε κινητοποίησε την αστυνομία. Ως δράστη κατονόμασε τον πρώην πεθερό της, που δηλώνει αθώος. Η ιατροδικαστική εξέταση βγήκε «καθαρή». Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία της υπόθεσης με ενδιαφέρον…

Ο Βόλος στο επίκεντρο μετά την ανατριχιαστική καταγγελία που έκανε μητέρα σε αστυνομικό τμήμα. Ο βιασμός του γιου της, όπως ανέφερε, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο σπίτι του παππού του. Πρόκειται για τον πρώην πεθερό της γυναίκας, καθώς η ίδια έχει χωρίσει. Ο κατηγορούμενος που δηλώνει αθώος από την πρώτη στιγμή, θύμα μιας καλά οργανωμένης σκευωρίας, περίμενε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Αυτό έδειξε σύμφωνα με πληροφορίες, πως το 4χρονο εγγονάκι του, δεν έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε αρχές Ιανουαρίου του 2024, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του 66χρονου πρώην πεθερού της η μητέρα του παιδιού, που βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα του 4χρονου.

Από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προέκυψε ότι το παιδί έχει πέσει θύμα βιασμού, ενώ ο καταγγελλόμενος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και αποδίδει τις κατηγορίες της πρώην νύφης του σε λόγους αντεκδίκησης. Για την υπόθεση έχει επιληφθεί η Αστυνομία μετά από εισαγγελική παραγγελία, καθώς έχει διαταχθεί προκαταρκτική, προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στο πλαίσιο της προανάκρισης ο 66χρονος κλήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος σε ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτος για την τέλεση σεξουαλικών εγκλημάτων. Οι κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο 66χρονος είναι: βιασμός ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πράξεις κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης, για την υπόθεση έχουν καταθέσει στις αρχές ο πατέρας του παιδιού όσο και η μητέρα του 4χρονου που κατέθεσε τη μήνυση και μία φίλη της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο μικρούλης, εκτός από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε στη Λάρισα, παρακολουθήθηκε από ψυχολόγο και έγιναν διάφορα ψυχοτεχνικά τεστ, όπως προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως προαναφέρθηκε οι γονείς του 4χρονου βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου. Ο μικρούλης, με δικαστική απόφαση, διατηρεί σχέσεις και μοιράζεται αρκετό χρόνο με τον πατέρα του, ενώ διαμένει με τη μητέρα του.

Η 41χρονη στη μηνυτήρια αναφορά της καταγγέλλει πως το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού του (πατέρα του εν διαστάσει συζύγου της), κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο σπίτι, στο οποίο διαμένουν ο πατέρας του παιδιού με τους γονείς του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις