Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Μαρτυρία – «κλειδί» για το τροχαίο με το νεκρό βρέφος – «Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς»

Βόλος: Μαρτυρία – «κλειδί» για το τροχαίο με το νεκρό βρέφος – «Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς»

Μία μαρτυρία “κλειδί” για τις συνθήκες του τροχαίου που έγινε στο Βόλο το βράδυ του Σαββάτου (04.11.2023) και κόστισε τη ζωή σε ένα βρέφος τεσσάρων μηνών, έφερε στο “φως” η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου. 

“Η μηχανή του 33χρονου περνάει ξυστά από εμένα και έναν οδηγό ακόμη”, κατέθεσε ο μάρτυρας  για το σοκαριστικό τροχαίο στον Βόλο, που στοίχισε τη ζωή στο τεσσάρων μηνών βρέφος.

Ο ντελιβεράς κατέθεσε ουσιαστικά ότι ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τον παππού, με αποτέλεσμα να του πέσει το εγγονάκι του από τα χέρια, να χτυπήσει στο δρόμο και να χάσει τη ζωή του, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το MEGA, ο ντελιβεράς κατέθεσε τα εξής: «Σχημάτισα την εντύπωση από τον τρόπο που πήγαινε ότι ίσως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να οδηγεί τη μηχανή με ασφάλεια. Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Ύστερα τον βλέπω να περνά ένα αυτοκίνητο από δεξιά, να κάνει ελιγμό αριστερά και να παρασύρει τον άνδρα που περνούσε τον δρόμο».

Το “Live News” βρέθηκε στο τσιπουράδικο, όπου είχε πάει ο οδηγός της μηχανής, και ο υπάλληλος μίλησε στην εκπομπή για τις κινήσεις του 33χρονου, λέγοντας πως ο οδηγός ήπιε μία μπύρα μόνο.

«Πρέπει να ήταν γύρω στις 8, φάγανε πιάτο μικρό που έχουμε εδώ και από ό,τι θυμάμαι πρέπει να ήπιε μία μπύρα. Ήμουν έξω από το μαγαζί εκείνη την στιγμή, τους είδα να κατεβαίνουν τον δρόμο με τα πόδια μεγάλη παρέα. Αυτοί πρέπει να ήταν 5-6 συνάντησαν εδώ κάποια άλλα άτομα. Δεν κάθισαν πολύ. Πρέπει να ήταν μία ώρα, μία το πολύ μιάμιση. Έρχεται συχνά για φαγητό, συνήθως δεν πίνει πολύ άμα θα πιει, δηλαδή άμα θα πιει, θα πιει μία μπύρα. Έρχεται για φαγητό, τα μεσημέρια συνήθως κανένα αναψυκτικό, το βράδυ αυτό, συνήθως έρχεται να φάει μετά την δουλειά».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις