Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Νέα δίωξη στον παιδεραστή επιχειρηματία – Έρευνα και για την αδερφή της ανήλικης που βίαζε!

Βόλος: Νέα δίωξη στον παιδεραστή επιχειρηματία – Έρευνα και για την αδερφή της ανήλικης που βίαζε!

Σοκάρουν τα στοιχεία πίσω από τη σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου παιδιού – Η συμφωνία, τα ψέματα που σκέπαζαν την αλήθεια και οι φωνές που αποκάλυψαν τα πάντα…

Συμπληρωματική ποινική δίωξη άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Βόλου σε βάρος του 56χρονου Βολιώτη επιχειρηματία, ο οποίος προ ημερών καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών για απόπειρα βιασμού 14χρονης με την οποία είχε πάει διακοπές στην Κέρκυρα τον Ιούλιο του 2017. Η συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος του 56χρονου αφορά στη μεγαλύτερη αδερφή της 14χρονης, που σήμερα είναι 20 χρονών και η οποία φέρεται να είχε βιώσει λίγα χρόνια νωρίτερα το ίδιο δράμα.

Η τραγική ιστορία είχε αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2017. Ο 56χρονος είχε συλληφθεί στο λιμάνι της Κέρκυρας για απόπειρα βιασμού της 14χρονης, μετά από αναφορά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας. Καμαριέρες του ξενοδοχείου στο οποίο είχε νοικιάσει το δωμάτιο ο 56χρονος, άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει, να απωθεί τον επαγγελματία, να λέει ότι θέλει να φύγει.

Ο 56χρονος φέρεται να βοηθούσε αρκετά συχνά τη μητέρα της ανήλικης, η οποία είναι άνεργη και φτωχή. Φέρεται να εξαργύρωνε στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βοήθεια αυτή με τη σχέση που είχε συνάψει με την ανήλικη για δύο χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο φέρεται να αποσπούσε και τη συναίνεση της μητέρας για ταξίδια. Χθες, ο Εισαγγελέας Βόλου άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος του 56χρονου για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις της τέλεσης από πρόσωπο που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με οικείο πρόσωπο του ανηλίκου και δεχόταν υπηρεσίες ανηλίκου.

Η συγκατάθεση της μητέρας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης. Οι δύο αδερφές προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια και ο επιχειρηματίας το ήξερε. ο εκμεταλλευόταν και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Πολλές φορές πλήρωνε το ενοίκιο της οικογένειας και άλλες έκανε δώρα με αποκλειστικό στόχο όπως φαίνεται να έχει τη συγκατάθεση της μάνας. Ο δράστης που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού προσφέρθηκε να πάει διακοπές και να πληρώσει τα έξοδα της μικρής στην Κέρκυρα. Η μητέρα δέχθηκε ξανά, όμως αυτή τη φορά το έγκλημα δεν έμεινε σκεπασμένο…

Τα ψέματα του επιχειρηματία στη γυναίκα του

Ο δράστης φέρεται να είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη. Κανείς από τους συγγενείς του δεν φανταζόταν τα όσα έκρυβε.

Η 14χρονη βρίσκεται σε έμπειρα χέρια αστυνομικών, αλλά και παιδοψυχολόγου που προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τραύματα της ψυχής της. Εκείνο που προσπαθεί να θεραπεύσει ο ψυχολόγος είναι οι πληγές που έχουν προκαλέσει στην 14χρονη οι κινήσεις της ίδιας της μητέρας, η οποία όπως όλα δείχνουν για χάρη λίγων χρημάτων και τροφής έδινε στον 55χρονο την ίδια της την κόρη αδιαφορώντας για τις τραυματικές συνέπειες που θα είχε η σεξουαλική κακοποίηση.

Πληροφορίες: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις