Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Νέα εξέλιξη μετά την ανατροπή στη διάρρηξη της δεκαετίας – Το έγγραφο του Νικόλα Δεληγεώργη στην αστυνομία [pics, vid]

Βόλος: Νέα εξέλιξη μετά την ανατροπή στη διάρρηξη της δεκαετίας – Το έγγραφο του Νικόλα Δεληγεώργη στην αστυνομία [pics, vid]

Ο Νικόλας Δεληγεώργης έγινε γνωστός ακόμα και σε εκείνους που δεν τον γνώριζαν τις τελευταίες μέρες. Αιτία η διάρρηξη που έγινε παραμονές Πρωτοχρονιάς. Στον απόηχο των δηλώσεων που έκανε, το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα νέο έγγραφο…

Αποφασισμένος να διαθέσει σοβαρό χρηματικό ποσό στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας εφόσον εξιχνιάσει την υπόθεση κλοπής που έγινε στο σπίτι του, εμφανίζεται με επιστολή του ο ευεργέτης Νικόλας Δεληγεώργης.

Ο γνωστός για την φιλανθρωπική του δράση Βολιώτης ευχαριστεί τους αστυνομικούς για το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει για την έρευνα της υπόθεσης που τον αφορά και απέστειλε επιστολή προς τον Αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Γιάννη Τόλια. Σε αυτή υπογραμμίζεται πως εφόσον βρεθούν τα χρήματα θα δοθεί ένα σημαντικό ποσό στην αστυνομία “για την εκτέλεση κοινωνικού έργου”.

Το έγγραφο του Νικόλα Δεληγεώργη μετά τη διάρρηξη

Το θέμα της διάρρηξης πάντως απασχόλησε έντονα τις προηγούμενες μέρες. Η αρχική καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, μιλούσε σύμφωνα με πληροφορίες, για 1,3 εκ.€ και 400 χρυσές λίρες που έκαναν φτερά. Η επανακαταμέτρηση έδειξε πως οι λίρες που πήραν οι δράστες ήταν 900.

Χθες ωστόσο, τόσο ο Γιώργος Δεληγεώργης που μίλησε στον τοπικό σταθμό Astra, όσο και ο αδερφός του που «βγήκε» στην εκπομπή «Tatiana Live» στο «Ε», υποστήριξαν πως τα ποσά που ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν, η λεία των ληστών ήταν 50.000 ευρώ, τα οποία προορίζονταν μάλιστα για κοινωφελής σκοπούς και όχι για προσωπική χρήση.

Άλλα… λέει το περιβάλλον των δύο αδερφών – Που στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών

Ωστόσο, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, το περιβάλλον των δύο αδερφών, κάνει λόγο για ακόμα περισσότερα λεφτά, και συγκεκριμένα για 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Από την πλευρά της η αστυνομία θεωρεί πως οι δηλώσεις των δύο αδερφών, έγιναν καθώς προσπαθούν να προστατευθούν από το να γίνουν και πάλι στόχος κακοποιών.

Κι αυτό γιατί εκτιμάται ότι στους λογαριασμούς τους υπάρχουν και άλλα χρήματα, ενώ τα όσα είχαν τα αδέρφια Δεληγεώργη σπίτι τους τα είχαν «σηκώσει» πριν από την επιβολή των capital control τον Ιούλιο του 2015.

Μέχρι αυτή την ώρα η αστυνομία δεν έχει στα χέρια της κανέναν ύποπτο, ενώ εξετάζονται και οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις