Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Βόλος: Νέα ποινή φυλάκισης σε 48χρονο Αλβανό που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Βόλος: Νέα ποινή φυλάκισης σε 48χρονο Αλβανό που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Νέα ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε σε 48χρονο Αλβανό επιχειρηματία στον Βόλο, ο οποίος είναι ήδη προφυλακιστέος σε φυλακές της Λάρισας γιατί κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και των γονέων της.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον έκρινε ένοχο για ακόμη μια φορά χθες Παρασκευή (10.3.2023) για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ ήδη είναι προφυλακιστέος για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 48χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές την τοπική κοινή γνώμη, αφού είχε απειλήσει και την εισαγγελέα στον διάδρομο του δικαστηρίου μετά από μια από τις καταδικαστικές αποφάσεις που του έχουν επιβληθεί, λέγοντάς της «θα σε καρυδώσω και θα σε στείλω φυλακή».

Ο αλλοδαπός στη χθεσινή δίκη κατηγορείτο ότι ξυλοκόπησε άγρια την πεθερά του στις 18 Ιουνίου 2021 ενώ στις 22 Ιουνίου 2021 την απείλησε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το παιδί του, κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας που είχε μαζί του

Ο 48χρονος Αλβανός κατέθεσε ότι ήθελα να δει το παιδί του αλλά δεν τον άφηνε η πεθερά του και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες στην απολογία του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις