Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Νεκρός σε εργατικό δυστύχημα ένας 38χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών

Βόλος: Νεκρός σε εργατικό δυστύχημα ένας 38χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών

Ο Βόλος στο επίκεντρο για τη διπλή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί, με διαφορά λίγων ωρών. Στο πρώτο εργατικό δυστύχημα πέθανε ένας νεαρός πατέρας δύο μικρών παιδιών…

Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες, την ώρα που ο Βόλος συνεχίζει να μετράει τις πληγές του από τη φονική κακοκαιρία Daniel. Στο πρώτο εργατικό δυστύχημα σκοτώθηκε ένας νεαρός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και στο δεύτερο ένας 28χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από πρέσα. Παρά την ταχύτατη κινητοποίηση οι δύο άντρες έχασαν τις ζωές τους ακαριαία.

Νεκρός ανασύρθηκε 38χρονος εργαζόμενος στο καρνάγιο στο Τρίκερι του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελούσε εργασίες καθαρισμού μετά την πλημμύρα, όταν μηχάνημα εγκλώβισε το χέρι του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να χάσει την ζωή του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 38χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών 5 και 11 τών, Αλβανικής καταγωγής. Ζούσε και εργαζόταν μόνιμα στην περιοχή. Η οικογένειά του ζει στο Τρίκερι.

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε δεύτερο εργατικό δυστύχημα. Θύμα ένας 28χρονος που έχασε την ζωή του στην Β’ ΒΙΠΕ Βόλου όταν καταπλακώθηκε από πρέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 28χρονος πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης στο μηχάνημα, όταν αυτό για άγνωστους λόγους, τέθηκε σε λειτουργία, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να καταπλακωθεί και να χάσει την ζωή του.

Οι δύο άτυχοι άντρες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τους επαναφέρουν στη ζωή. Οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες που σημειώθηκαν οι δύο τραγωδίες, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις