Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Ο επιβάτης λεωφορείου των ΚΤΕΛ δεν ήταν τόσο αθώος όσο έδειχνε – Αυτά είναι τα πειστήρια της ενοχής του [pics]

Βόλος: Ο επιβάτης λεωφορείου των ΚΤΕΛ δεν ήταν τόσο αθώος όσο έδειχνε – Αυτά είναι τα πειστήρια της ενοχής του [pics]

Μπήκε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ και ταξίδεψε από την Αθήνα στον Βόλο. Τίποτα δεν έδειχνε τα όσα θα ακολουθούσαν…

Σε ταξίδι “λευκού θανάτου” από Αθήνα για Βόλο, μετέτρεψε το δρομολόγιο του υπεραστικού ΚΤΕΛ ένας 37χρονος. Μαζί του οι αστυνομικοί μπλόκαραν 10.000 δόσεις ηρωίνης που θα έπεφταν στα στέκια των τοξικομανών της πόλης. Επρόκειτο για τη μία από τις δύο υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, που αντιμετώπισαν οι Αρχές το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (08-12-2018).

Κατά τον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 22,73 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με 140 ευρώ που είχε στην κατοχή του ο 37χρονος που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Το πρωτοσέλιδο για τη σύλληψη

 

Η εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα

Εν τω μεταξύ, συνελήφθησαν χθες άλλα δύο άτομα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Ένας 49χρονος και μια 39χρονη, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν 270 γραμμάρια ηρωίνης περίπου και μικροποσότητα κάνναβης. Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους και τον αύλιο χώρο αυτής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: δύο συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους (271,73) γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (11,64) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις