Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Ο φούρναρης είχε πολλές ανησυχίες – Η νύχτα που μπήκε σε απρόβλεπτες περιπέτειες…

Βόλος: Ο φούρναρης είχε πολλές ανησυχίες – Η νύχτα που μπήκε σε απρόβλεπτες περιπέτειες…
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θέμα συζήτησης η περιπέτεια του φούρναρη. Όσοι τον έβλεπαν καθημερινά, προσπαθούσαν να πιστέψουν τα στοιχεία της αστυνομίας,…

Εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγυοδοσία ύψους 1.000 ευρώ επιβλήθηκε χθες (12-02-2019) στον 41χρονο αρτοποιό που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο φούρναρης, ο οποίος είχε λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του, συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή Βόλου. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε ότι κάνει περιστασιακή χρήση ναρκωτικών ουσιών, όμως είπε ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε το σύνολο των κατασχεθέντων στην κατοχή του.

Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στο κατάστημά του και στις οικίες του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 24 εκριζωμένα και αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστών και μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης μικτού βάρους 46,5 γραμμαρίων περίπου.

Ακόμη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και δύο συσκευές αποξήρανσης ποσοτήτων κάνναβης.

Να επισημανθεί ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε απασχολήσει ξανά με παρόμοιες πράξεις.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις