Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Ο ιερέας τα “έψαλε” στον Πάνο Καμμένο – Ο γάμος, ο κουμπάρος και το επίμαχο στιγμιότυπο – video

Βόλος: Ο ιερέας τα “έψαλε” στον Πάνο Καμμένο – Ο γάμος, ο κουμπάρος και το επίμαχο στιγμιότυπο – video

Ο Πάνος Καμμένος έγινε κουμπάρος σε ένα γάμο που είχε εικόνες που συζητήθηκαν. Ο ιερέας κάποια στιγμή απευθύνθηκε στον υπουργό…

Ο Πάνος Καμμένος έγινε κουμπάρος σε ένα γάμο συζητήθηκε στον Βόλο και όχι μόνο, με αφορμή τα όσα του είπε ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο. Συγκεκριμένα ο κύριος Καμμένος, πάντρεψε τον γιο του πιλότου του ελικοπτέρου που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του με την Χριστίνα Γούναρη. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην περιοχή Φυτόκο του Βόλου.

Ο ιερέας του ναού δεν έχασε την ευκαιρία, παρουσία δύο υφυπουργών και πλήθους κόσμου, στον λόγο του, να απευθυνθεί στον υπουργό Άμυνας και να του τα… ψάλει! Συγκεκριμένα από άμβωνος ο ιερέας, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο, είπε:

«Όταν βλέπετε την Αργώ να θυμάστε ότι έχει μέσα και κωπηλάτες. Είστε υπουργός, θυμηθείτε και τους κωπηλάτες, γιατί όταν η Ελλάδα μιλούσε για μεγάλες ιδέες συρικνωνόταν. Ξεχάσαμε το λαό. Και δεν είναι λαϊκισμός. Δείτε λίγο τον άνθρωπο γιατί απί ιδέες πια μπαφιάσαμε». O Πάνος Καμμένος δέχθηκε την… διακριτική παρατήρηση με λίγη αμηχανία, χωρίς να σχολιάσει και λίγο αργότερα ο γάμος ολοκληρώθηκε…

Ο Πάνος Καμμένος ακούει τον ιερέα στον γάμο

Γάμος με γουρούνα στα Τρίκαλα

Αναμφίβολα οι γάμοι που έχουν τελεστεί κατά καιρούς στη χώρα μας πέραν του γεγονότος ότι έχουν αφήσει εποχή, κεντρίζουν και την προσοχή του κόσμου και δη των υποψήφιων, μελλόνυμφων ζευγαριών. Στο χθεσινό γάμο που τελέστηκε στο Γριζάνο Τρικάλων, δυο νέα παιδιά επισημοποίησαν την αγάπη τους επιλέγοντας  ένα πρωτότυπο τρόπο.

Η νύφη Αθανασία Μπακλαβά δεν πήγε με τα πόδια στην εκκλησία του Γριζάνου, ούτε φυσικά με αυτοκίνητο. Ανέβηκε σε μηχανάκι τετράτροχο «γουρούνα» που οδηγούσε ο αδερφός της και πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενη από φίλους της που οδηγούσαν μηχανές.

Εκεί την περίμενε ο εκλεκτός της καρδιάς της Γεώργιος Ζίου συγγενείς και φίλοι που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι ευτυχισμένη ζωή, με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, όπως αυτή που επεφύλασσε η νύφη στο γαμπρό.

Πηγή: thenewspaper.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις