Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Ο «συνταγματάρχης» με το κάμπριο και την εκρηκτική συνοδό προσγειώθηκε στην πραγματικότητα

Βόλος: Ο «συνταγματάρχης» με το κάμπριο και την εκρηκτική συνοδό προσγειώθηκε στην πραγματικότητα

Η σύλληψή του και οι εικόνες που είχαν προηγηθεί στις αρχές του περασμένου Ιούλη, είχαν προκαλέσει συζητήσεις. Τρεις μήνες μετά η υπόθεση που κλείνει με δικαστική απόφαση…

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επέβαλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 57χρονο «Συνταγματάρχη με το κάμπριο.» Ειδικότερα, στις 5 Ιουλίου του 2021 ένας 57χρονος βρέθηκε για διακοπές στη περιοχή της Νέας Αγχιάλου έχοντας στο πλευρό του μία γυναίκα από την Ουκρανία.

Ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ έβαζε πολύ δυνατά τη μουσική από το κάμπριο αυτοκίνητο με τους περίοικους να διαμαρτύρονται. Μετά τις φωνές του κόσμου για να χαμηλώσει τη μουσική, εκείνος έβγαλε ένα πιστόλι κρότου, φώναζε ότι είναι ο Συνταγματάρχης και τους απειλούσε.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και συνέλαβε την 57χρονο, λίγα λεπτά αργότερα. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και ένα μαχαίρι 20 εκ. με μήκος λάμας 9,5 εκατοστών.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο 57χρονος κρίθηκε ένοχος ερήμην για παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις