Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Οι χίλιες συγγνώμες και τα δάκρυα του ταξιτζή στο δικαστήριο – Δεν μπορούσε να εξηγήσει τις πράξεις του!

Βόλος: Οι χίλιες συγγνώμες και τα δάκρυα του ταξιτζή στο δικαστήριο – Δεν μπορούσε να εξηγήσει τις πράξεις του!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο ταξιτζής βρέθηκε στο εδώλιο και ξέσπασε σε λυγμούς. Απέναντί του, ένας φίλος και πελάτης του…

Έκλαιγε και ζητούσε χίλια συγγνώμη. Στην Εισαγγελία Βόλου οδηγήθηκε χθες (26-07-2018) ο 51χρονος οδηγός ταξί που μετά από τροχαίο εγκατέλειψε τραυματία – πελάτη του αβοήθητο στον δρόμο. Ο επαγγελματίας οδηγός δεν μπορούσε να εξηγήσει τις πράξεις του. Έκλαιγε μόνο και ζητούσε χίλια συγγνώμη.

Ο 33χρονος Αλβανός, που τραυματίστηκε μετά από την πρόσκρουση του ταξί σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Αχιλλέως στον Αλμυρό προχθές στις 3 τα ξημερώματα δεν ήταν μόνο πελάτης του, αλλά και φίλος. Εναντίον του 51χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και για εγκατάλειψη.

Ο 33χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπό του καθώς χτύπησε στο ταμπλό του αυτοκινήτου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια στο Αχιλλοπούλειο από διερχόμενο οδηγό που τον είδε τραυματισμένο σε πεζοδρόμιο. Ο επαγγελματίας οδηγός αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Στο μεταξύ, η προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πρόκλησης του ατυχήματος συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, που συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις. Σημειωτέον ότι το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού βεβαίωσε και διοικητική παράβαση στον επαγγελματία οδηγό για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις