Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Οικογενειακό δράμα πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό του πατέρα από τον γιο του – Ανοίγουν κλειστά στόματα

Βόλος: Οικογενειακό δράμα πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό του πατέρα από τον γιο του – Ανοίγουν κλειστά στόματα

Καταστρέφει οικογένειες η χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προχθές (09-03-2021) Βολιώτης, ηλικίας 33 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με υποθέσεις ναρκωτικών, επιτέθηκε στον πατέρα του, τον χτύπησε με χέρια – πόδια και τον απείλησε να τον σκοτώσει με αεροβόλο πιστόλι, επειδή δεν του έδινε χρήματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:00 στον Βόλο και έληξε με την επέμβαση των αστυνομικών και τη σύλληψη του 33χρονου, ο οποίος κρατήθηκε τη νύχτα στο Τμήμα και χθες οδηγήθηκε στα δικαστήρια με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία και τον παρέπεμψε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο νεαρός, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, παρακολουθεί πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ λόγω εξάρτησης σε ναρκωτικές ουσίες, προκάλεσε απερίγραπτο τρόμο και φόβο στον πατέρα του. Του επιτέθηκε λόγω οικονομικών διαφορών. Δεν δίστασε να τον χτυπήσει και να τον απειλήσει με όπλο επειδή δεν του έδινε τα χρήματα που ζητούσε.

Εντούτοις, σε δραματική θέση ο πατέρας του δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Παρά το τραγικό περιστατικό και τον κίνδυνο μέσα στο ίδιο του το σπίτι απουσίασε από τη δίκη. Δεν παραβρέθηκε στο Αυτόφωρο αν και ήταν ο βασικός μάρτυρας.

Το δικαστήριο αναγκάστηκε να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 17 Μαρτίου και μέχρι τη δίκη ήρε την κράτηση του 33χρονου, θέτοντάς του τον όρο όλο αυτό το διάσημα να μην πλησιάσει το σπίτι του και να μην προκαλέσει ξανά πρόβλημα στον πατέρα του.

Η εικόνα του νέου στα δικαστήρια προξένησε αλγεινή εντύπωση. Φαινόταν στα χαμένα. Μετά την αναβολή του Αυτοφώρου αφέθηκε ελεύθερος.

Επισημαίνεται πάντως, ότι η ενδοοικογενειακή βία το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει αύξηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ίδια μέρα με το προαναφερόμενο περιστατικό, απασχόλησαν άλλα δύο επεισόδια βίας μεταξύ μητέρας και γιου στη μία υπόθεση και ενός άνδρα με την πρώην στη δεύτερη. Στην προκείμενη περίπτωση ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει με υποθέσεις ναρκωτικών και πρώτη φορά με ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις