Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Παιδί διέφυγε από παιδικό σταθμό και τρύπωσε σε ξεκλείδωτο αυτοκίνητο – Συνελήφθη η υπεύθυνη

Βόλος: Παιδί διέφυγε από παιδικό σταθμό και τρύπωσε σε ξεκλείδωτο αυτοκίνητο – Συνελήφθη η υπεύθυνη

Ο Βόλος παρακολουθεί άναυδος τις αποκαλύψεις για την περιπέτεια ενός μικρού παιδιού, που βρέθηκε σε αυτοκίνητο έξω από τον παιδικό σταθμό που πήγαινε. Η στάση των γονιών του…

Ο Βόλος και ο επίμαχος παιδικός σταθμός στο επίκεντρο, μετά τα όσα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας. Ένα μικρό παιδί κατάφερε να βγει από τις εγκαταστάσεις, χωρίς να γίνει αντιληπτό και να βρεθεί μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, που ήταν ξεκλείδωτο. Η υπεύθυνη δεν πήρε έγκαιρα είδηση αυτό που είχε συμβεί και αργότερα συνελήφθη. Η περιπέτεια ολοκληρώθηκε, όταν ο οδηγός πήγε να πάρει το ΙΧ και βρει μέσα το ανήλικο παιδί.

Ένα απίστευτο περιστατικό λοιπόν καταγράφηκε χθες το απόγευμα (21-11-2022) στον Βόλο, με την αγωνία δύο γονέων να φτάνει στο κατακόρυφο! Ένα ανήλικο παιδί, διέφυγε της προσοχής των εκπαιδευτικών παιδαγωγικού χώρου δημιουργικής απασχόλησης, βγήκε εκτός εγκατάστασης και τρύπωσε στο πρώτο ξεκλείδωτο αυτοκίνητο που βρήκε στον δρόμο.

Το μικρό αγοράκι εντοπίστηκε από πολίτη εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο δεν ήταν κλειδωμένο και σε κοντινή απόσταση από την εγκατάσταση του χώρου.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενημερώθηκαν οι γονείς του ανήλικου παιδιού οι οποίοι το παρέλαβαν, χωρίς οι ίδιοι να επιθυμούν την ποινική δίωξη της υπεύθυνης του παιδικού σταθμού.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις