Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Πέθανε 10 μέρες μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας ο διευθυντής της ΔΟΥ

Βόλος: Πέθανε 10 μέρες μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας ο διευθυντής της ΔΟΥ

Ο Βόλος στο επίκεντρο για τον θάνατο του έμπειρου εφοριακού. Δέκα μέρες μετά το χειρουργείο που έκανε, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή…

Ο άτυχος εφοριακός έχασε τη μάχη και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του. Η σύζυγός του, τον αποχαιρετά με μια σπαρακτική ανάρτηση στο διαδίκτυο. «Μια εγχείρηση ρουτίνας μου πήρε μέσα σε δέκα μέρες τον Δημήτρη μου» γράφει μεταξύ άλλων για τον θάνατο του διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου. Ο άτυχος άντρας παρέμενε τις τελευταίες μέρες στην εντατική του νοσοκομείου της πόλης, με τους γιατρούς να προσπαθούν μάταια να αποτρέψουν το μοιραίο. Είχε προηγηθεί η επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του, που άρχισε να απειλεί τη ζωή του.

Τελικά την το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, η είδηση για τον θάνατο του διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου επιβεβαιώθηκε. Σε ηλικία 59 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 10 ημέρες, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη, μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας, σύμφωνα με τους οικείους του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία τα τελευταία 24ωρα και δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε απαρηγόρητο θρήνο την οικογένειά του, συγγενείς, συναδέλφους, αλλά και φίλους του.

Συγκλονίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανάρτηση της συζύγου του για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του δικού της ανθρώπου: «Μετά από 32 χρόνια αγάπης και κοινής πορείας, μια εγχείρηση ρουτίνας μου πήρε μέσα σε δέκα μέρες τον Δημήτρη μου…

Απρόσμενα και βάρβαρα. Τα λόγια είναι αδύναμα για να εκφράσω τη συντριβή που νιώθω. Θα είσαι πάντα δίπλα μου. Καλή αντάμωση…».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις