Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βόλος: Πέθανε μόνος στο σπίτι 44χρονος συντηρητής έργων τέχνης

Βόλος: Πέθανε μόνος στο σπίτι 44χρονος συντηρητής έργων τέχνης

O Βόλος στο επίκεντρο για τον πρόωρο και αναπάντεχο θάνατο του 44χρονου. Εργαζόταν ως συντηρητής έργων τέχνης και πέθανε στο σπίτι που έμενε…

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα αίτια θανάτου ενός 44χρονου άντρα, που ζούσε και δούλευε στην πόλη. Ο Βόλος περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να αποσαφηνίσει πώς προήλθε το αναπάντεχο τέλος του. Τον άτυχο άντρα, εντόπισαν νεκρό συγγενείς του, όταν μπήκαν στο σπίτι. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο, αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια. Οι διασώστες μετέφεραν τη σορό σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Θλίψη σκορπά στον Βόλο η απώλεια 44χρονου, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαρτίου του 2024. Πρόκειται για άντρα, που εργαζόταν ως συντηρητής έργων τέχνης στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας. Εντοπίστηκε νεκρός από την οικογένειά του, με τα αίτια θανάτου του να μην είναι ακόμη γνωστά.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν τελευταίο «αντίο» την Δευτέρα 4 Μαρτίου, στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου Βόλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις