Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Πέθανε στη Βιέννη η Άννα Μαρία Μαλισιώβα! Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο ξενοδοχείο που έμενε

Βόλος: Πέθανε στη Βιέννη η Άννα Μαρία Μαλισιώβα! Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο ξενοδοχείο που έμενε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ intime

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το ταξίδι των διακοπών στη Βιέννη για ένα ζευγάρι από τον Βόλο, την Άννα Μαρία Μαλισιώβα και τον σύζυγό της Γιώργο Μυλωνά.

Την Τρίτη το απόγευμα (25-08-2020) η άτυχη Βολιώτισσα και ο σύζυγός της βρίσκονταν στο λόμπι του ξενοδοχείου, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η 55χρονη κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ο οποίος αποσβολωμένος έβλεπε τη σύντροφό του να σβήνει, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 55χρονη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε. Μαζί με τον σύζυγό της, καθηγητή επαγγελματικής εκπαίδευσης, βρίσκονταν στη πρωτεύουσα της Αυστρίας για διακοπές. Ήταν ένα ταξίδι που είχαν ονειρευτεί να κάνουν. Στο ζευγάρι άλλωστε άρεσαν πάντα τα ταξίδια και όποτε έβρισκαν ελεύθερο χρόνο, τον αξιοποιούσαν ταξιδεύοντας σ’ όλο τον κόσμο.

Η παράταση των διακοπών και το τραγικό τέλος

Όλα κυλούσαν όμορφα και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα «χτυπούσε» τόσο ξαφνικά. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα μέχρι την Τρίτη το πρωί ανέβαζε στην προσωπική της σελίδα στο facebook αναμνηστικές φωτογραφίες από τις βόλτες της στην όμορφη Βιέννη, με τους φίλους της να σχολιάζουν σε κάθε ανάρτησή της την καλή της διάθεση.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως το ζευγάρι αρχικά ήταν να επιστρέψει στον Βόλο πριν δύο ημέρες, παρέτεινε όμως αναγκαστικά την παραμονή του στη Βιέννη, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών που αφορούν στους περιορισμούς που έχουν τεθεί λόγω πανδημίας.

Το άγγελμα του αιφνιδίου θανάτου της Αννας – Μαρίας Μαλισιώβα έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στον Βόλο. Επρόκειτο για μία πολύ γνωστή στην τοπική κοινωνία γυναίκα, με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, προσωπική φίλη του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου. Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την επιστροφή της σορού της από τη Βιέννη στον Βόλο, καθώς επίσης και για την εξόδιο ακολουθία.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις