Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Πόρισμα καταπέλτης για τον θάνατο της 13χρονης Νίνας στο λούνα παρκ του Αλμυρού!

Βόλος: Πόρισμα καταπέλτης για τον θάνατο της 13χρονης Νίνας στο λούνα παρκ του Αλμυρού!

Η άτυχη μαθήτρια εκτοξεύτηκε από το “ιπτάμενο χαλί” του λούνα παρκ και ο θάνατός της, ήταν αναπόφευκτος. 5 μήνες μετά την τραγωδία, παραδόθηκε το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων…

Δύσκολες ήταν οι φετινές γιορτές για την οικογένεια της 13χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «ιπτάμενο χαλί».

Στο σπίτι της Νίνας δε στόλισαν δέντρο, δε γιόρτασαν. Ο θρήνος για την οικογένειά της δεν έχει σταματήσει. Η μητέρα του κοριτσιού άνοιξε την καρδιά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λέγοντας:

«Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεραϊνα. Ήταν 13 χρονών και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει κομμάτι ένα κομμάτι από το σώμα μου».

Τι έδειξε το πόρισμα: «Φταίει ο χειριστής»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι φταίνε για τον άδικο χαμό της Νίνας.

«Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής» δηλώνει η μητέρα της 13χρονης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις