Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βόλος: Πυροβολισμοί και συλλήψεις έξω από νυχτερινό κέντρο

Βόλος: Πυροβολισμοί και συλλήψεις έξω από νυχτερινό κέντρο

Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν αναστάτωση σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετργάγωνο του Βόλου. Τα αίματα έξω από νυχτερινό κέντρο άναψαν μετά τα μεσάνυχτα…

Ο Βόλος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν σε δύο δόσεις έξω από νυχτερινό κέντρο της πόλης. Οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν προκάλεσαν πανικό στους θαμώνες, με τους υπεύθυνους να ειδοποιούν την αστυνομία. Λίγο αργότερα 8 άτομα βρίσκονταν με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα. Τα αίτια του επεισοδίου βρίσκονται υπό διερεύνηση, ενώ ευτυχώς από τα όσα έγιναν δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Πανικός προκλήθηκε τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο του Βόλου, όταν θαμώνες του καταστήματος «πιάστηκαν στα χέρια» με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Ειδικότερα, ήταν λίγο μετά τις 02:00 τη νύχτα, δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής πλησίασαν υπάλληλο καταστήματος και μετά από έντονη λογομαχία που είχαν αναχώρησαν.

Λίγο αργότερα επέστρεψαν και ξεκίνησαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου, σκορπίζοντας τον πανικό τόσο στον κόσμο που βρισκόταν εντός του νυχτερινού κέντρου όσο και στους διερχόμενους.

Οι καταστηματάρχες ξεκίνησαν να κυνηγούν τους δύο δράστες, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία σύμφωνα με το taxydromos.gr, προχώρησε σε 8 συλλήψεις.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις