Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Χαμός στο facebook για την επίθεση μάνας σε παιδί μέσα σε σχολείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η ανακοίνωση της αστυνομίας έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης στο facebook – Εφιαλτικές στιγμές για το παιδί μπροστά στους συμμαθητές του…

Επισκέφθηκε το γιο της στο σχολείο, τον χαστούκισε και τον απείλησε, ενώ όλοι οι μαθητές βρισκόταν στην ώρα προσευχής. Πρόκειται για ένα περιστατικό που σπάνια καταγράφεται σε αστυνομνικό δελτίο με πρωταγωνίστρια τη μητέρα του ανήλικου μαθητή. Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην 38χρονη μετά από μήνυση που υπέβαλε ο 40χρονος εν διαστάσει σύζυγός της.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η 38χρονη επισκέφτηκε το παιδί της στο σχολείο και φέρεται να το χαστούκισε και να το απείλησε ότι θα κλείσει τον πατέρα τους φυλακή και θα πάρει πίσω τα παιδιά. Φέρεται να εξοργίστηκε επειδή τα παιδιά της προτίμησαν να μείνουν μαζί του, μετά από ένα άκρως επεισοδιακό διαζύγιο.

Ο 40χρονος ενημερώθηκε για το περιστατικό και απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία. Η 38χρονη, η οποία έχει χάσει την επιμέλεια των παιδιών της, συνελήφθη και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερη καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Να επισημανθεί πάντως ότι η 38χρονη φέρεται να αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε