Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Το σινιάλο με τα φώτα έφερε σκηνές απείρου κάλλους – Ξύλο στη μέση του δρόμου!

Βόλος: Το σινιάλο με τα φώτα έφερε σκηνές απείρου κάλλους – Ξύλο στη μέση του δρόμου!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση ένας άντρας και μία γυναίκα οδηγός. Οι δυο τους οδηγούσαν για να πάνε στους προορισμούς τους, όταν ξαφνικά τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά…

Σκηνές απείρου κάλλους με τσακωμό οδηγών αυτοκινήτων στο Μαλάκι για τον… σωστό τρόπο οδήγησης, ζωντάνεψαν χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου δικαζόταν 60χρονος Βολιώτης με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, το απίστευτο επεισόδιο συνέβη στις 29 Ιουλίου του 2014 και κατά τη διάρκειά του τραυματίστηκε στο κεφάλι 42χρονη Βολιώτισσα.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν χτύπησε τη μηνύτρια, αντίθετα υποστήριξε ότι εκείνη τον εξύβρισε, τον αποκάλεσε σακάτη και τον άρπαξε, με αποτέλεσμα να πέσουν στο οδόστρωμα επειδή εκείνος στηριζόταν σε πατερίτσα.

Όμως, άλλη εκδοχή έδωσε στο δικαστήριο η παθούσα εξεταζόμενη. Η γυναίκα τόνισε ότι ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου προκειμένου το Ι.Χ. που την ακολουθούσε να προσπεράσει και να φύγει, καθώς ο οδηγός του της έκανε συνέχεια σινιάλο με τα φώτα.

Ωστόσο, ενώ η 42χρονη είχε ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου, ο οδηγός του άλλου Ι.Χ. δεν συνέχισε κανονικά την πορεία του όπως ανέμενε, αλλά σταμάτησε κι εκείνος το αυτοκίνητό του.

Κατέβηκε από αυτό και της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι, όπως η ίδια κατέθεσε.

Το Δικαστήριο πείστηκε από την περιγραφή της παθούσας και έκρινε ένοχο τον 60χρονο, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις