Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Σκευωρία πίσω από την καταγγελία που έκανε γυναίκα για τον πρώην σύζυγό της – Πώς έμπλεξε το παιδί τους

Βόλος: Σκευωρία πίσω από την καταγγελία που έκανε γυναίκα για τον πρώην σύζυγό της – Πώς έμπλεξε το παιδί τους

Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Η γυναίκα καταδικάστηκε για τον διασυρμό και την συκοφάντηση του πρώην συζύγου της. Η σκευωρία που επιχείρησε να στήσει αποκαλύφθηκε…

Ο Βόλος στο επίκεντρο για μια σκευωρία που προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία. Πίσω από τα όσα έγιναν μια γυναίκα που κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 13χρονου σήμερα αγοριού τους. Περιέγραφε σκηνικά αρρωστημένα, που όπως αποδείχθηκε δεν συνέβησαν ποτέ. Το θύμα, ένας 48χρονος σήμερα Βολιώτης, κινήθηκε νομικά εναντίον της και η αλήθεια «έλαμψε». Στόχος της γυναίκας, ήταν όπως φαίνεται να κόψει κάθε επαφή του παιδιού με τον πατέρα του. Τα όσα έκανε όμως, έμελλε να της γυρίσουν μπούμερανγκ.

Πανηγυρικά αθώος κρίθηκε ένας 48χρονος Βολιώτης ο οποίος κατηγορήθηκε από την πρώην πλέον σύζυγό του, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 13χρονου σήμερα αγοριού τους. Ο άντρας πέρασε μια απίστευτη περιπέτεια μετά τις καταγγελίες της συζύγου του, η οποία τον κατηγορούσε πως έδειχνε το μόριό του στο παιδί τους, όταν αυτό ήταν έξι χρονών.

Ο 46χρονος αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην κατασυκοφάντησή του και κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του, η οποία προέρχεται από οικογένεια πολιτικού, που διαδραμάτισε ρόλο την μεταπολιτευτική περίοδο. Την Τετάρτη 10 Απριλίου, η 47χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή για τον διασυρμό του πρώην συζύγου της, ενώ η ίδια έχει την επιμέλεια του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο άτυχος άνδρας είχε καθίσει το 2022 στο σκαμνί του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, μετά από μήνυση που κατάθεσε εναντίον του η πρώην σύζυγος. Η σύζυγος είχε αποφασίσει να τον καταγγείλει, περίπου 3,5 χρόνια μετά την υποτιθέμενη πράξη εις βάρος του παιδιού τους και το δικαστήριο έκρινε πως τον συκοφαντούσε για να κόψει κάθε επαφή του πρώην συζύγου με το παιδί.

Τον κατηγορούσε ότι στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο, είχε πλησιάσει το παιδί γυμνός από τη μέση και κάτω και ότι δήθεν είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα στον 6χρονο τότε γιο του, καλώντας τον ταυτόχρονα να τον αγγίξει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το ανήλικο παιδί τους την προσέγγισε εμφανώς αναστατωμένο και της εκμυστηρεύτηκε ότι ο πατέρας του είχε προβεί στις συγκεκριμένες πράξεις, το διάστημα που διέμεναν όλοι μαζί στην οικογενειακή κατοικία. Τόσο το 2022, όσο και χθες το δικαστήριο έκρινε πως όλα αυτά ήταν ψέματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις