Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα 15 μέρες μετά τον αρραβώνα του στο Βελεστίνο

Βόλος: Σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα 15 μέρες μετά τον αρραβώνα του στο Βελεστίνο
ΦΩΤΟ από gegonota.news

Το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στον Βόλο σκόρπισε θλίψη και στο Βελεστίνο. Ο άτυχος άντρας είχε αρραβωνιαστεί πριν από μόλις 15 μέρες…

To εργατικό δυστύχημα έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής του, με την τραγική είδηση να ταξιδεύει ταχύτατα από τον Βόλο στο Βελεστίνο. Εκεί πριν από μόλις 15 μέρες, ο άτυχος 28χρονος είχε αρραβωνιαστεί και είχε ξεκινήσει να σκέφτεται τον γάμο του. Ο άτυχος άντρας καταπλακώθηκε από πρέσα και ξεψύχησε στο σημείο, πριν φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Θρήνος στο Βελεστίνο για τον 28χρονο Μιχάλη που σκοτώθηκε το πρωί σε εξωτερικό χώρο συντήρησης στο Ελασματουργείο της Χαλυβουργίας, στην Βιομηχανική περιοχή του Βόλου.

Σε όλο το Βελεστίνο, όπου οι περισσότεροι πολίτες έχουν συγγένεια μεταξύ τους, εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας για τον 28χρονο που σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news αρραβωνιάστηκε μόλις πριν δεκαπέντε ημέρες.

Ο 28χρονος θα ξεκινούσε μια νέα ζωή “χτίζοντας” την οικογένειά του που θα στήριζε και από την εξασφάλιση μιας σταθερής εργασίας.

Αυτή την ωρα στο Ελασματουργείο γίνεται έρευνα για τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος με εργαζόμενους και εκπροσώπους της εταιρείας να εκφράζουν την συντριβή τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις