Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Σκοτώθηκε σε φονική καραμπόλα 6 αυτοκινήτων στη Γερμανία ο Βασίλης Μπαρλάς!

Βόλος: Σκοτώθηκε σε φονική καραμπόλα 6 αυτοκινήτων στη Γερμανία ο Βασίλης Μπαρλάς!

Σκληρές εικόνες στο σημείο που σημειώθηκε η καραμπόλα στη Γερμανία. Δάκρυα στον Βόλο μετά το τροχαίο δυστύχημα για τον γνωστό επιχειρηματία…

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα, ο γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας Βασίλης Μπαρλάς, σε ηλικία 61ος ετών. Ο Βασίλης Μπαρλάς σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή στην Κολωνία της Γερμανίας όπου διέμενε και εργάζονταν τα τελευταία χρόνια.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μετά από καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν έξι οχήματα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του άτυχου 61χρονου επιχειρηματία ήταν ακαριαίος.

Το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου, αλλά και των Σποράδων, όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός καθώς επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε επιχειρήσεις. Ο Βασίλης Μπαρλάς αφήνει πίσω του τα τρία του παιδιά.

Ο Βασίλης Μπαρλάς ζούσε στη Γερμανία εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, είχε αφήσει το στίγμα του στο Βόλο και στα νησιά των Σποράδων όπου διέθετε διάφορες επιχειρήσεις (ανθοπωλείο, καφετέρια, κέντρο διασκέδασης),

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις