Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γυναικολόγος Μίλτος Λασκαρίδης – Τα πρώτα σπαρακτικά μηνύματα

Βόλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γυναικολόγος Μίλτος Λασκαρίδης – Τα πρώτα σπαρακτικά μηνύματα

Ο άτυχος γυναικολόγος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή που οδηγούσε. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αποδείχθηκε μοιραίες για τη ζωή του…

Σε κλίμα απαρηγόρητου θρήνου τις τελευταίες ώρες ο Αλμυρός, μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε ακαριαία τη ζωή του ο γνωστός γυναικολόγος – μαιευτήρας Μίλτος Λασκαρίδης.

Ο 60χρονος γιατρός σκοτώθηκε στον κεντρικό δρόμο της Ευξεινούπολης, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της. Μετά από πρόσκρουση της μηχανής του, ο γυναικολόγος έπεσε με δύναμη στο δρόμο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες αποδείχθηκαν μοιραίες για τη ζωή του.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν διερχόμενοι, οι οποίοι υπέστησαν σοκ. Κανείς δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό, καθώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η Ευξεινούπολη, τόπος καταγωγής του αδικοχαμένου γιατρού, όπου και διέμενε με την οικογένειά του, την οποία υπεραγαπούσε, βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Το ίδιο και ο Αλμυρός και όλοι όσοι τον γνώριζαν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, εκτός από γνωστός γυναικολόγος, ο Μίλτος Λασκαρίδης είχε ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής του Αλμυρού.

Μόλις ξεπεράστηκε το αρχικό σοκ, δεκάδες φίλοι του, άρχισαν να τον αποχαιρετούν μέσω αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα: «Επαιρνες ειδικότητα όταν γεννήθηκα και ήσουν και εσυ εκεί… Α ρε γιατρέ… Ψυχάρα!!! Καλο παραδεισο!!!!»

«Καλό ταξίδι φίλε Μίλτο Λασκαρίδη έφυγες νωρίς και άδικα.»

«Γιατί ρε Μίλτο; Δεν προσκύνησες ποτέ. Θα σε θυμόμαστε πάντα μαχητή. Ήσουν παρών στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου» είναι ορισμένες από τις αναρτήσεις στις διαδικτυακές σελίδες του άτυχου γιατρού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις