Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βόλος: Σοκάρει η άγνωστη αλήθεια πίσω από το τροχαίο δυστύχημα με μηχανή για πατέρα τριών παιδιών

Βόλος: Σοκάρει η άγνωστη αλήθεια  πίσω από το τροχαίο δυστύχημα με μηχανή για πατέρα τριών παιδιών

Άναυδος ο Βόλος από τα νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος άντρας ήταν μάστορας και σκοτώθηκε με το μηχανάκι που δοκίμαζε. Κάτι όμως δεν είχε γίνει γνωστό από την πρώτη στιγμή…

Ο Βόλος στο επίκεντρο για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε την Πρωτομαγιά. Θύμα ένας 55χρονος πατέρας τριών παιδιών που σκοτώθηκε ακαριαία. Το κακό όπως αποκαλύπτεται συνέβη όταν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει όχημα που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η οδηγός του, δεν κατάλαβε όπως είπε το παραμικρό, από τα όσα έγιναν. Επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα υγείας και πλέον οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν πως ανανεώθηκε η άδεια οδήγησης που είχε στα χέρια της, πριν από λίγο διάστημα.

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα αίτια της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πρωτομαγιάς στην οδό Διμηνίου, στην περιοχή του Σαμπάναγα Βόλου. Νεκρός στο τροχαίο ήταν ένας πατέρας τριών παιδιών. Ο άτυχος άντρας έκανε δοκιμή ως μάστορας σε μηχανάκι ιδιοκτησίας ενός νεαρού.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από την αστυνομική έρευνα τα τελευταία 24ωρα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο τύπου mini van, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όταν ο άτυχος 55χρονος επιχείρησε να το προσπεράσει. Η αλλαγή πορείας του αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε μία 76χρονη γυναίκα, ανάγκασε τον 55χρονο οδηγό της μοτοσυκλέτας να εκτραπεί της πορείας του για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Όμως, στη συνέχεια, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι. Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τη μαρτυρία της ηλικιωμένης, η ίδια δεν αντιλήφθηκε ούτε την προσπάθεια προσπέρασης, ούτε τη σύγκρουση της μοτοσυκλέτας και συνέχισε την πορεία της.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησης, αφού επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η έρευνα θα επεκταθεί στους γιατρούς που της πιστοποίησαν την ικανότητα να πιάνει τιμόνι. Δείτε τις εικόνες του thenewspaper.gr, από το σημείο της τραγωδίας…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις