Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Σπαραγμός στη Νέα Ιωνία για τον θάνατο της Μαρίας Μπαχάρη – Δάκρυα για την άτυχη μητέρα!

Βόλος: Σπαραγμός στη Νέα Ιωνία για τον θάνατο της Μαρίας Μπαχάρη – Δάκρυα για την άτυχη μητέρα!

Η Μαρία Μπαχάρη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Βόλου. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε μεγάλη θλίψη στη Νέα Ιωνία…

Εχασε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο η 63χρονη Βολιώτισσα Μαρία Μπαχάρη, κάτοικος εν ζωή Νέας Ιωνίας. Η άτυχη γυναίκα έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και χθες εξέπνευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν.

Τα προβλήματα με την υγεία της ξεκίνησαν πριν από δέκα μήνες. Δυστυχώς, μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, η υγεία της είχε ραγδαία επιδείνωση.  Χθες κανένας στη Νέα Ιωνία δεν μπορούσε να πιστέψει την απώλειά της. Συγγενείς και φίλοι έσπευδαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε μεγάλη θλίψη.

Οι άνθρωποί της είναι συντετριμμένοι. Η άτυχη 63χρονη ήταν δραστήρια γυναίκα, αποφασιστική και έδινε μεγάλο κουράγιο στην οικογένειά της. Οι άνθρωποί της έχασαν το στήριγμά τους. Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον Νικόλαο Μπαχάρη, αυτοκινητιστή. Από την έγγαμη ζωή της απέκτησε δύο παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια.

Η κηδεία της θα γίνει το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου.

Πηγή: taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις