Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Βόλος: Σπαρακτικό τελευταίο αντίο στον 25χρονο Αθανάσιο – Μάρκελο που βρέθηκε νεκρός στην Αυστρία

Βόλος: Σπαρακτικό τελευταίο αντίο στον 25χρονο Αθανάσιο – Μάρκελο που βρέθηκε νεκρός στην Αυστρία

Ο Βόλος θρηνεί την απώλεια ενός νέου παιδιού που ζούσε στην Αυστρία. Η σορός του μεταφέρθηκε στην πόλη και το μεσημέρι τελέστηκε η κηδεία του…

Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του 25χρονου που πέθανε στην Αυστρία. Ο Βόλος ήταν η πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Όταν ενηλικιώθηκε αποφάσισε να ζήσει στην Ευρώπη. Ο άτυχος άντρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που να του ήταν γνωστά. Κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αυστρίας, όταν ήδη ήταν νεκρός. Οι Αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί μία οικογένεια στον Βόλο που θρηνεί τον αναπάντεχο και πρόωρο θάνατο, ενός νεαρού ανθρώπου, σε ηλικία μόλις 25 χρόνων. Ο άτυχος άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, εργαζόταν στην Αυστρία, άφησε την τελευταία του πνοή πριν από 12 ημέρες, από παθολογικά αίτια.

Το άγγελμα του θανάτου του έχει συγκλονίσει την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι «χάθηκε» τόσο πρόωρα.

Η σορός του νεαρού Βολιώτη έφτασε μόλις χθες (25-05-2024) στον Βόλο και το μεσημέρι τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου, στο κοιμητήριο, «Κούκος» στον Βόλο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις