Κυριακή, 21 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Στη φυλακή για ασέλγεια σε αγοράκι 6 ετών

Βόλος: Στη φυλακή για ασέλγεια σε αγοράκι 6 ετών

Η καταγγελία για ασέλγεια κινητοποίησε τους αστυνομικούς που κατάφεραν να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη στον Βόλο. Στη φυλακή μέχρι να δικαστεί…

O Βόλος στο επίκεντρο για την προφυλάκιση 40χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι, μόλις 6 ετών. Το ίδιο το παιδί και η μητέρα του έχουν ήδη καταθέσει στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση. Με τον κατηγορούμενο να αρνείται τα πάντα από την πρώτη στιγμή.

Πιο αναλυτικά για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου από άτομο εμπιστοσύνης του, κατηγορείται ένας 40χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος οδηγήθηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου στην Εισαγγελία Βόλου, μετά από καταγγελία της μητέρας του παιδιού.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, η οποία διατηρεί επιχείρηση σε περιοχή της Μαγνησίας, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το περασμένο Σάββατο 19 Αυγούστου, ο 40χρονος φέρεται να ακούμπησε τα ευαίσθητα σημεία του ανήλικου αγοριού της, ηλικίας μόλις 6 ετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, για το περιστατικό κατέθεσε στην αστυνομία και το ανήλικο παιδί. Aκολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να γίνει η δίκη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις