Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Στη φυλακή ο 38χρονος που αυνανιζόταν σε λεωφορείο μπροστά σε 26χρονη

Βόλος: Στη φυλακή ο 38χρονος που αυνανιζόταν σε λεωφορείο μπροστά σε 26χρονη

O Βόλος βρέθηκε στο επίκεντρο το Σαββατοκύριακο για τα όσα έγιναν μέσα σε λεωφορείο. Ο 38χρονος αυνανιζόταν και ο οδηγός αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία…

Τα όσα έκανε μέσα σε λεωφορείο δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Ο 38χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε 26χρονη που κάθισε κοντά του, με την κοπέλα να ειδοποιεί τον οδηγό σε κατάσταση σοκ. Στον τερματικό σταθμό έφτασαν αστυνομικοί και ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Ο Βόλος συζητάει την απόφαση με τη νεαρή κοπέλα να προσπαθεί να αφήσει πίσω τα όσα έζησε, στο δρόμο για το σπίτι.

Στη φυλακή θα περάσει τους επόμενους τρεις μήνες, ένας 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Βόλου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση.

Ο αλλοδαπός το απόγευμα του Σαββάτου, βρισκόταν σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σούρπη – Βόλος και κάποια στιγμή, άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε μία 26χρονη επιβάτιδα του ίδιου λεωφορείου. Η νεαρή ενημέρωσε άμεσα τον οδηγό του λεωφορείου ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου του 2023 στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών, από την οποία θα εκτίσει τους τρεις μήνες.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο αλλοδαπός αρνήθηκε την κατηγορία, αλλά δεν έπεισε καθώς ως μάρτυρας κατέθεσε η 26χρονη, που είπε ότι αρχικά έτριβε τα γεννητικά του όργανα έξω από το παντελόνι, στην συνέχεια τα έβγαλε εκτός, ενώ επιπλέον της έκανε χειρονομία, δείχνοντας το μεσαίο του δάχτυλο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις