Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Στο εδώλιο για βιασμό 18χρονης σε πάρτι ενηλικίωσης

Βόλος: Στο εδώλιο για βιασμό 18χρονης σε πάρτι ενηλικίωσης

Ο βιασμός που κατήγγειλε βρέθηκε στο μικροσκόπιο αστυνομικής έρευνας. Ο Βόλος περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης, για μια υπόθεση που συντάραξε την τοπική κοινωνία…

Ο Βόλος στο επίκεντρο για μια υπόθεση που προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Ο βιασμός που κατήγγειλε η 18χρονη, είχε οδηγήσει σε συλλήψεις. Πλέον η δικαιοσύνη καλείται να αξιολογήσει τα στοιχεία και να πάρει απόφαση. Ο κατηγορούμενος αρνείται από την πρώτη στιγμή τα όσα του αποδίδονται. Υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε βιασμός και πως η συνεύρεση έγινε με την συγκατάθεση της κοπέλας. Οι δυο τους μάλιστα ήταν σε σχέση τη νύχτα που έγινε το πάρτι ενηλικίωσης, σε σπίτι φίλου τους.

Τον εφιάλτη που βίωσε μόλις ενηλικιώθηκε καλείται να ζήσει για δεύτερη φορά μία νεαρή κοπέλα από τον Βόλο, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πρώην φίλο της, συνομήλικο, σε πάρτι ενηλικίωσή τους, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη 3 Απριλίου, εισάγεται για πρώτη φορά στις δικαστικές αίθουσες του Τριμελούς Κακουργιοδικείου της Λάρισας η υπόθεση βιασμού που συγκλόνισε τον Βόλο τον Δεκέμβριο του 2021, όποτε και έγινε η καταγγελία.

Ο φερόμενος ως δράστης παραπέμφθηκε σε δίκη με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου. Ο 18χρονος τότε νεαρός, κατηγορείται ότι βίασε μια συνομήλική του σε σπίτι στον Βόλο κατά τη διάρκεια πάρτι στο οποίο συμμετείχαν περίπου 25 παιδιά. Στην υπόθεση είχε εμπλακεί και ένας ακόμη 18χρονος, ιδιοκτήτης του σπιτιού που έγινε το επίμαχο πάρτι, όμως με εισαγγελική πρόταση απαλλάχτηκε της κατηγορίας για συνέργεια.

Σημειώνεται πως ο πρώην φίλος της κοπέλας αρνείται από την πρώτη στιγμή ότι βίασε την νεαρή και υποστηρίζει πως ό,τι έγινε είχε τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στην καταγγελία της κοπέλας, γύρω στα 2 τα ξημερώματα και ενώ τα παιδιά διασκέδαζαν στο πάρτι, η 18χρονη θέλησε να αλλάξει ρούχα. Τότε πήγε στο πρώην αγόρι της που είχε το κλειδί του δωματίου, του το ζήτησε και μαζί ανέβηκαν στον πάνω όροφο. Η κοπέλα καταγγέλλει πως η πόρτα κλειδώθηκε εν αγνοία της και πως ο πρώην φίλος της τη βίασε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της νεαρής, ο 18χρονος της έβγαλε τα ρούχα, παρά τη θέλησή της, της πίεζε τα χέρια για να μην αντιδράσει και κάποια στιγμή που φώναξε, της έκλεισε το στόμα, όμως επειδή στον πάνω όροφο έπαιζε μουσική δεν την άκουσε κανείς. Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να την άρπαξε από τα μαλλιά, για να την ακινητοποιήσει και τη βίασε, παρά το ότι η νεαρή του ζητούσε να φύγει και του έλεγε ότι δεν θέλει.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η κοπέλα διηγήθηκε σε φίλες της τι συνέβη και λίγες ώρες αργότερα περνούσε την είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, καταγγέλλοντας πως έπεσε θύμα βιασμού από τον 18χρονο πρώην φίλο της. Κατήγγειλε επίσης για συνέργεια σε βιασμό έναν ακόμη συνομήλικό του. Πρόκειται για τον 18χρονο, στο σπίτι του οποίου έγινε το πάρτι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις