Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Στο εδώλιο ο θείος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 4 ανήλικα ανιψάκια του – Το χρονικό της φρίκης!

Βόλος: Στο εδώλιο ο θείος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 4 ανήλικα ανιψάκια του – Το χρονικό της φρίκης!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Βόλος παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον την υπόθεση που φτάνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων. Εκεί θα οδηγηθεί ένας 72χρονος Βολιώτης για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο ηλικιωμένος κατηγορείται για πράξεις φρίκης σε βάρος τεσσάρων ανήλικων παιδιών, με τα οποία μάλιστα είχε οικογενειακή σχέση καθώς ήταν θείος τους.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από την Αστυνομία το 2015 μετά από καταγγελία, και προανακριτικά είχε διαπιστωθεί ότι οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν για το χρονικό διάστημα 2013 – 2015. Τέσσερα παιδιά του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος του 72χρονου βίωναν έναν ανείπωτο εφιάλτη στο εξοχικό σπίτι σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Ο 72χρονος όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούσε ελεύθερος με εγγυοδοσία 10.000 ευρώ, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Βόλου.

Δικάζεται σε πρώτο βαθμό. Χθες στο δικαστήριο εξετάστηκαν δύο μάρτυρες του κατηγορητηρίου, και λόγω του πέρατος του ωραρίου η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018. Η δίκη θα συνεχιστεί με την εξέταση και των υπόλοιπων μαρτύρων, την απολογία του κατηγορουμένου, την πρόταση του εισαγγελέα, τις αγορεύσεις των δικηγόρων και την απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις